Φέρτε το φεγγάρι στο σαλόνι σας

Φωτιστικό σε σχήμα φεγγαριού.

 

Κάθε τόσο αναζητούμε ενδιαφέροντα αντικείμενα από όλο τον κόσμο που εντυπωσιάζουν και μαγνητίζουν το βλέμμα. Διακοσμητικά στοιχεία, ηλεκτρικές συσκευές, πρωτότυπους μηχανισμούς και άλλα. Πριν από αρκετό καιρό είχε τραβήξει την προσοχή το φωτιστικό σύννεφο, μια υπέροχη συσκευή που αγαπήθηκε από πολλούς. Σήμερα ανακαλύψαμε το φωτιστικό σε σχήμα φεγγαριού, ένα αξιαγάπητο φωτιστικό που μαγεύει.

 

id fotistiko feggari 004

 

Η όλη φιλοσοφία του project βασίστηκε στην ύπαρξη αλληλεπίδρασης μεταξύ ανθρώπου και περιβάλλοντος. Το περιβάλλον επηρεάζει το μυαλό και τα συναισθήματά μας σύμφωνα με τους δημιουργούς του Luna, γι αυτό τον λόγο θέλησαν να αντιγράψουν την φύση.

 

id fotistiko feggari 008

 

Η λάμπα σχεδιάστηκε για να φέρει το φεγγάρι στο σπίτι μας, ειδικά όταν πρόκειται για την διακόσμηση σαλονιού ή του κήπου. Κατασκευασμένο από ίνες γυαλιού και μη τοξικό λατέξ, με φωτεινότητα που κυμαίνεται από LUX1 μέχρι LUX5.

 

id fotistiko feggari 003

 

Η συσκευή είναι ανθεκτική στο νερό, αντοχή στη θερμότητα και μπορεί να αντέξει αρκετές πτώσεις. Υπάρχουν επτά διαφορετικά μεγέθη από την εταιρία που τα κατασκευάζει για να επιλέξετε αυτό που θέλετε. Τα μεγέθη κυμαίνονται από το μικρό φεγγαράκι διαμέτρου 8,1 εκατοστών μέχρι το μεγάλο φεγγάρι διαμέτρου 60 περίπου εκατοστών.

 

id fotistiko feggari 009

 

Κάθε ένα έρχεται με ένα καλώδιο και μια συσκευή που επιτρέπει την ρύθμιση της έντασης των λαμπτήρων LED. Το φωτιστικό φεγγάρι το ανακαλύψαμε στο indiegogo, έναν χώρο με καινοτόμα χρηστικά και μη αντικείμενα.

 

 

Η διαδικασία παραγωγής του Luna φαίνεται παρακάτω:

Επίστρωση Fiber Glass
Σκλήρυνση Fiber Glass
Προσομοίωση της επιφάνειας της σελήνης
Επίστρωση με ίνες και αδιάβροχο Latex
ξεκαλούπωμα
Στίλβωση
 

Χαρακτηριστικά :

  • Είναι ανθεκτικό στο νερό, αντοχή στη θερμότητα και ανθεκτικό σε συγκρούσεις.
    Μπορεί να πλυθεί ελαφρά με νερό.
  • Έρχεται με ένα έτος εγγύηση.
  • Η τιμή του ξεκινά από τα 50 ευρώ περίπου για το μικρότερο φεγγαράκι και μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 795 ευρώ για το μεγαλύτερο.
Φέρτε το φεγγάρι στο σαλόνι σας αναρτήθηκε: 21 Ιουλίου, 2016 από το Σπίτι και Διακόσμηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *