Το ιδανικό ποδήλατο

 

Το ποδήλατο που δεν έχει συγκεκριμένη γραμμή, που δεν τραβάει τα βλέμματα με το χρώμα του, που δεν είναι παραφουσκωμένο, είναι ένα καθαρόαιμο ποδήλατο. Ευγενικό στην όψη και με ποιοτική κατασκευή είναι το ιδανικό ποδήλατο για έναν ποδηλάτη που θέλει να έχει σιγουριά στην πορεία του.

 

tex Ιδανικό ποδήλατο Διακόσμηση Thin-Bike-by-Schindelhauer 015

 

Μιλάμε για το ThinBike, ένα πλήρες μεγέθους γερμανικής κατασκευής ποδήλατο με εφευρετική και καλαίσθητη συμπεριφορά στην κίνηση της πόλης. Οι δύο ταχύτητες σε συνδυασμό με το GatesCarbonDrive® εξασφαλίζουν πλήρως την ασφάλεια και την ταχύτητα του ποδηλάτου στους κραδασμούς.

 

tex Ιδανικό ποδήλατο Διακόσμηση Thin-Bike-by-Schindelhauer 014

 

tex Ιδανικό ποδήλατο Διακόσμηση Thin-Bike-by-Schindelhauer 002

 

Μοντέρνο και βολικό, με συμπαγή εμφάνιση, το ThinBike μαζεύει υψηλές βαθμολογίες. Η θέση του καθίσματος είναι προφανώς για ενήλικους, ενώ η αίσθηση του είναι τόσο σπορ όσο χρειάζεται. Το χαμηλό ύψος του ποδηλάτου διευκολύνει πολύ τις γυναίκες στην ανάβαση του, ενώ σαν συνολική εικόνα είναι ένα καθαρά unisex ποδήλατο. Αυτή είναι λοιπόν η μαγική συνταγή του ThinBike που το κάνει ιδανικό σύντροφο στα ταξίδια, το κατάλληλο μέγεθος και η ευκολία να εναλλάσσεται μέσα σε ένα ζευγάρι.

 

tex Ιδανικό ποδήλατο Διακόσμηση Thin-Bike-by-Schindelhauer 008

 

tex Ιδανικό ποδήλατο Διακόσμηση Thin-Bike-by-Schindelhauer 012

 

Σύμφωνα με την ιστορία του ThinBike έχει κερδίσει το χρυσό βραβείο iF (σχεδιασμός προϊόντος) και τώρα το βραβείο σχεδίασης Red Dot με τίτλο “Best of the Best“. Είναι δηλαδή ένα ποδήλατο που βρίσκεται στην κορυφή του διεθνούς σχεδιασμού, πράγμα που σημαίνει οτι ικανοποιεί κάθε απαιτητικό αναβάτη. Περισσότερα για τον ThinBike μπορείτε να βρείτε στο Schindelhauer Bikes.

 

tex Ιδανικό ποδήλατο Διακόσμηση Thin-Bike-by-Schindelhauer 006

 

tex Ιδανικό ποδήλατο Διακόσμηση Thin-Bike-by-Schindelhauer 005

 

tex Ιδανικό ποδήλατο Διακόσμηση Thin-Bike-by-Schindelhauer 004

Το ιδανικό ποδήλατο αναρτήθηκε: 15 Οκτωβρίου, 2015 από το Σπίτι και Διακόσμηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *