Τα 5 ιδανικά παραδείγματα διακόσμησης λευκής κουζίνας

Διακόσμηση κουζίνας μέσα από 5 υπέροχες ιδέες για λευκή κουζίνα.

Η ανακαίνιση κουζίνας είναι από τις πιο συχνές κινήσεις αναδιαμόρφωσης στο εσωτερικό του σπιτιού, επιπλέον προσδίδει σημαντική αύξηση στην τιμή μεταπώλησης. Αφού όμως μια τέτοια κίνηση έχει μεγάλο κόστος, πρέπει να γίνει προσεχτικά.

Οι σημερινοί υποψήφιοι αγοραστές ακινήτων έχουν ως δεδομένο ότι το σπίτι θα έχει ανακαινισμένη κουζίνα. Εκτός όμως από επένδυση, η ανακαίνιση κουζίνας και γενικότερα η διακόσμηση κουζίνας, πρέπει να γίνει με στόχο την δημιουργία ενός χώρου που μπορούμε να αγαπήσουμε και να έχει μοντέρνα χροιά. Μερικές καταπληκτικές ιδέες διακόσμησης για λευκές κουζίνες.

 

Διακόσμηση κουζίνας. φώτο: angela dechard

Διακόσμηση κουζίνας @ angela dechard

 

Το λευκό των πάγκων της κουζίνας γίνεται συνήθως με το λευκό μάρμαρο που προδίδει μια κλασσική εμφάνιση στον χώρο. Από την άλλη, είναι σχετικά ακριβό και έχει υψηλό κόστος συντήρησης. Αποφύγετε να ακουμπάτε καυτά τηγάνια ή λειαντικά στοιχεία στην επιφάνεια του. Ο λευκός γρανίτης ενώ προσφέρει παρόμοια κλασσική εμφάνιση, θέλει λιγότερη συντήρηση από το μάρμαρο. Ο λευκός χαλαζίας είναι ανθεκτικός και μη πορώδες, συνεπώς θεωρείται βασικό πλεονέκτημα για την υγιεινή της κουζίνας, ενώ αντιστέκεται σε λεκέδες, γρατσουνιές και στην διάβρωση. Στην ίδια κατηγορία μη πορώδες υλικών βρίσκουμε και το λευκό γυαλί. Είναι πιο ακριβό και τα βασικά του χαρακτηριστικά είναι η λειότητα και η λάμψη του. Το λευκό σκυρόδεμα μπορεί να προσφέρει αντάξια το λευκό χρώμα, θεωρείται επίσης εξαιρετικά ανθεκτικό.

 

Διακόσμηση κουζίνας @ Emily McCall

Διακόσμηση κουζίνας @ Emily McCall

 

Τα ντουλάπια κουζίνας αποτελούν το σημείο κλειδί στην διακόσμηση κουζίνας. Στην ανακαίνιση κουζίνας, αποτελούν το ένα τρίτο έως το ήμισυ του προϋπολογισμού που διαθέτουμε. Είναι επίσης από τα λίγα σημεία που μπορούμε να πειραματιστούμε στην κουζίνα με κάποιο ιδιαίτερο σχέδιο της προτίμηση μας και να αφήσουμε το δικό μας αποτύπωμα.

 

Διακόσμηση κουζίνας @ estinationliving.com / aberfeldie

Διακόσμηση κουζίνας @ estinationliving.com / aberfeldie

 

Διακόσμηση κουζίνας @moredesignbuild.com

Διακόσμηση κουζίνας @ moredesignbuild.com

 

Οι λευκές κουζίνες έρχονται πάλι στο προσκήνιο σε ποικίλα σχέδια. Φωτίζουν τον χώρο. Το λευκό χρώμα είναι ιδανικό για να μεγαλώνει ο χώρος και να πειραματιστούμε με μικρές πινελιές χρωμάτων, μέσα από έπιπλα, φωτιστικά και ηλεκτρικές συσκευές.

 

Διακόσμηση κουζίνας @marsch and clark design

Διακόσμηση κουζίνας @ marsch and clark design

 

Ο ασύνδετος πάγκος στο κέντρο της κουζίνας είναι πρακτικά πολύ χρήσιμος. Ακολουθεί την ίδια γραμμή χρωματισμού με την υπόλοιπη κουζίνα.

Τα 5 ιδανικά παραδείγματα διακόσμησης λευκής κουζίνας αναρτήθηκε: 12 Σεπτεμβρίου, 2015 από το Σπίτι και Διακόσμηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *