Στο διαμέρισμα της Ντάρια

Διάκοσμος με βιομηχανικό στυλ

Σήμερα θα αναδείξουμε ενα από τα πιο όμορφα αφιερώματα σε περιοδικό μόδας. Έγινε το 2005 στο αμερικάνικο Vogue και είχε ως τίτλο ΄Το διαμέρισμα της Ντάρια στην Νέα Υόρκη΄ ( Daria’s apartment in New York ). Μέσα από την συνέντευξη της Ντάρια Βέρμποβι (Daria Werbowy), το αφιέρωμα περιελάμβανε και κάποιες φωτογραφίες από την καθημερινότητα της μέσα στο σπίτι.

Η φωτογραφία που τράβηξε περισσότερο το ενδιαφέρον ήταν από τον χώρο που κοιμάται η Ντάρα. Αν και το αφιέρωμα αφορούσε την Ντάρα ως σχεδιάστρια, ο φακός αποθανάτισε την ζωντάνια και την καινοτομία της εσωτερικής διακόσμησης.

 

af διαμέρισμα κατοικία σπίτι 020

 

Ο συνδυασμός ρουστίκ και σύγχρονου, αυτό που ονομάζουμε βιομηχανική Νέα Υόρκη, ήταν ένα στυλ διακόσμησης που τον καιρό που πραγματοποιήθηκε το αφιέρωμα βρίσκονταν στην κορυφή. Έτσι λοιπόν μια φωτογραφία έπιασε τον παλμό της εποχής στον χώρο της διακόσμησης μέσα από μια απρόσμενα ευχάριστη συγκυρία.

 

af διαμέρισμα κατοικία σπίτι 002

Δυο λόγια της Ντάρια στο περιοδικό Vogue την εποχή εκείνη ήταν τα εξής: Είμαι ένας συλλέκτης jean, αλλά έχω χάσει τον λογαριασμό μετά από τα 60 ζευγάρια. Εξακολουθώ να έχω ένα ζευγάρι από το γυμνάσιο. Αγαπώ τη μόδα και εκφράζω τον εαυτό μου μέσα από αυτή.

 

af διαμέρισμα κατοικία σπίτι 004

Στο διαμέρισμα της Ντάρια αναρτήθηκε: 7 Νοεμβρίου, 2015 από το Σπίτι και Διακόσμηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *