Φωτογραφία στον τοίχο

Η τοποθέτηση των φωτογραφιών σας στον τοίχο είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προβάλλεται τις αγαπημένες σας στιγμές και πρόσωπα στους καλεσμένου σας.

ide φωτογραφία στον τοίχο 2Προβάλλεται στιγμές από τον γάμο, τις διακοπές και κάθε είδους σημαντική εκδήλωση της ζωή σας. Είναι επίσης μια ιδανική λύση για να διακοσμήσετε το τοίχο στο δωμάτιό σας, όταν δεν έχετε κάποιον άλλον τρόπο. Έχοντας τις φωτογραφίες σας στον τοίχο σημαίνει ότι μπορείτε να παρακολουθήσετε τις αγαπημένες σας φωτογραφίες κάθε μέρα. Να είστε δημιουργικοί με το μοτίβο που πρόκειται να τις ρυθμίσετε.

 

 

 

 

 

ide φωτογραφία στον τοίχο 3

Θυμηθείτε να κρατήσει την πλειοψηφία των φωτογραφιών στο ύψος των ματιών για καλύτερα αποτελέσματα.

ide φωτογραφία στον τοίχο-020

Αρχικά αποφασίστε σχετικά με το θέμα των φωτογραφιών σας στην συγκεκριμένη μεριά του τοίχους. Μήπως προτιμάτε οικογενειακές φωτογραφίες; Οι επιλογές είναι τόσες πολλές – από τους φίλους και την οικογένεια μέχρι ασπρόμαυρες φωτογραφίες των πόλεων ή τοπία, έγχρωμες φωτογραφίες από τις διακοπές και τα ταξίδια σας, ακόμα και ειδικά κολάζ φωτογραφιών.

ide φωτογραφία στον τοίχο 0

ide φωτογραφία στον τοίχο 13

Για ένα όμορφο τοίχο με φωτογραφίες, χρησιμοποιείστε τον ίδιο τύπο πλαισίου, ειδικά αν έχετε κρατήσει ένα συγκεκριμένο θέμα. Χρησιμοποιείστε ξύλινο πλαίσιο, μεταλλικό σκελετό, λευκό ή χρωματιστό πλαστικό πλαίσιο. Καλό είναι να διακοσμήσετε κάθε καρέ ξεχωριστά. Με χρώματα ή άλλα υλικά, όπως αποκόμματα από την ταπετσαρία ή ύφασμα, χάντρες, παλιά κουμπιά, faux κοσμήματα ή πούλιες. Διακοσμήστε το πλαίσιο, έτσι ώστε η διακόσμηση να ταιριάζει με τη φωτογραφία.

ide φωτογραφία στον τοίχο 12

ide φωτογραφία στον τοίχο 11

Καλό είναι πρώτα να μετρήσετε τον τείχος σας και να κάνετε προσομοίωση σε ένα χαλί και να οργανώσετε τις φωτογραφίες σας εκεί με την άνεση σας. Έπειτα τακτοποιήστε τις εικόνες μέχρι να επιτευχθεί το επιθυμητό σχέδιο. Μετρήστε τα διαστήματα μεταξύ κάθε φωτογραφίας και σημειώστε το σχεδιάγραμμα σε ένα χαρτί. Τέλος με οδηγό αυτό το χαρτί τοποθετήστε μια μια τις φωτογραφίες σας στον τοίχο. Η μπορείτε να κόψετε κόλλες χαρτί Α4 στο σχήμα των κορνιζών σας και να πειραματιστείτε με τα χαρτιά τοποθετημένα με κάποια ελαφριά ταινία στον τοίχο σε πρώτη φάση και έπειτα να βάλετε τις πραγματικές κορνίζες.

ide φωτογραφία στον τοίχο 5

Φωτογραφία στον τοίχο αναρτήθηκε: 30 Σεπτεμβρίου, 2015 από το Σπίτι και Διακόσμηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *