Βεστιάριο με στύλ

Ιδανική ιδέα για να εκμεταλλευτείτε ένα άδειο δωμάτιο στο σπίτι.

Ένα όμορφο βεστιάριο που θα ζήλευαν όλοι, φτιαγμένο με τρόπο που συνδυάζει οργάνωση και πολυτέλεια. Μια ιδανική ιδέα για να εκμεταλλευτείτε ένα άδειο δωμάτιο στο σπίτι. Ξεχωριστή πινελιά στο χώρο είναι το γνωστό και ως νησί στο δωμάτιο (dressing room center island), ο πολύ πρακτικός βωμός που μπαίνει συνήθως στην μέση του χώρου για να τοποθετούμε πρόχειρα τα ρούχα που θέλουμε να δοκιμάσουμε. Το καφέ ξύλο δίνει την θέρμη που θέλουμε για έναν τόσο προσωπικό χώρο.

kat-vestiario-dressing-room-2

Η μεταλλική σχάρα στην πόρτα επιτρέπει την κυκλοφορία του αέρα, αφήνοντας την αίσθηση του καθαρού και τακτοποιημένου. Οι πάνω ράβδοι ενωμένοι με μηχανισμό, δίνουν την ευκολία με μια απλή κίνηση να κινήσουμε τα ρούχα προς τα έξω.

kat-vestiario-dressing-room-4

Ένα μικρό αλλά χρήσιμο αξεσουάρ είναι η πλάγια ράβδος που μας βοηθά να κρεμάμε πρόχειρα τα ρούχα που πρόκειται να δοκιμάσουμε. Με αυτό τον τρόπο αποφεύγουμε το τσαλάκωμα και την ταλαιπωρία των ρούχων. Με μια απλή κίνηση της ράβδου προς τα έξω, αποδεικνύεται ότι η πολυτέλεια είναι συνώνυμο της πρακτικότητας.

kat-vestiario-dressing-room-5

Η θήκη για τα παπούτσια (παπουτσοθήκη) απαραίτητο αξεσουάρ σε όλα τα σπίτια, είναι πλέον ένα έπιπλο με αξιώσεις. Χρειάζεται μεγάλο χώρο για να μην συμπιέζει τα παπούτσια όπως και ευκολία για να ανοίγει αμέσως. Τοποθετείται συνήθως στα χαμηλά συρτάρια.

kat-vestiario-dressing-room-6

Κάδος για τα άπλυτα ρούχα. Διακριτικός και πάντα χρήσιμος. Με ενσωματωμένο μεταλλικό σκελετό και υφασμάτινη τσάντα. Συνήθως τοποθετείται δίπλα στο πλυντήριο και πολλές φορές χρησιμοποιούμε δυο κάδους, έναν για τα εσώρουχα και έναν για τα υπόλοιπα.

kat-vestiario-dressing-room-7

Κοσμηματοθήκη συρτάρι. Ένα αξεσουάρ που έχει χαθεί στις μέρες μας. Με επένδυση από κόκκινη τσόχα, ιδανικό για να προστατεύει από φθορές τα κοσμήματα. Δημιουργεί την αίσθηση της απόλυτης οργάνωσης και προστασίας.

kat-vestiario-dressing-room-3

Βεστιάριο με στύλ αναρτήθηκε: 3 Οκτωβρίου, 2015 από το Σπίτι και Διακόσμηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *