Το πριν και μετά στην διακόσμηση κουζίνας

Το πριν και το μετά στην διαμόρφωση κουζίνας

Η κουζίνα βρίσκεται σε ένα διαμέρισμα που χτίστηκε την δεκαετία του ’80 και όπως είναι φυσικό, ο διάκοσμος του εσωτερικού χώρου μεταφέρει την ατμόσφαιρα της εποχής εκείνης.

 

Οι ιδιοκτήτες της κατοικίας μαρτυρούν πως, από το 1980 μέχρι τον Ιούλιο του 2006 όπου και αγόρασαν το σπίτι, δεν είδαν σημάδια συντήρησης ή ανανέωσης του χώρου. Μια εικόνα νοσταλγίας αλλά και θλίψης.

 

kat πριν μετα διακόσμηση κουζίνας 002

kat πριν μετα διακόσμηση κουζίνας 005

Για να μην δαπανηθούν πολλά χρήματα, δεν έγινε αλλαγή στα ντουλάπια της κουζίνας. Με το κατάλληλο χρώμα τα ντουλάπια έγιναν σαν καινούργια. Ο πίνακας πάνω από τον νεροχύτη είναι αδιάβροχος, για να καθαρίζεται αμέσως.

 

kat πριν μετα διακόσμηση κουζίνας 001

kat πριν μετα διακόσμηση κουζίνας 004

Οι κύριες αλλαγές ήταν στα εσωτερικά εξαρτήματα των ντουλαπιών, στα ξύλινα παράθυρα και στον πάγκο της κουζίνας. Επίσης, με βάση το χρώμα έγινε και η σωστή επιλογή στα πόμολα της κουζίνας.

 

kat πριν μετα διακόσμηση κουζίνας 009

kat πριν μετα διακόσμηση κουζίνας 003

kat πριν μετα διακόσμηση κουζίνας 010

Αυτό που πραγματικά μαγνητίζει το μάτι είναι η ζωγραφιά στον τοίχο. Η τοιχογραφία που έγινε εξ ολοκλήρου στο χέρι, είναι ένα σπουδαίο χαρακτηριστικό στοιχείο που ομορφαίνει τον χώρο και δίνει ένα τόνο αισιοδοξίας στην ατμόσφαιρα.

Το πριν και μετά στην διακόσμηση κουζίνας αναρτήθηκε: 26 Οκτωβρίου, 2015 από το Σπίτι και Διακόσμηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *