Πισινα ολυμπιακων διαστάσεων στο δωμάτιο

Η κατασκευή πισίνας σε δωμάτιο δεν είναι πλέον άπιαστο όνειρο.

Η επιθυμία να κατέχει κάποιος μια πισίνα δεν έχει να κάνει μόνο με την ανάγκη για διασκέδαση ή με την επίδειξη νεοπλουτισμού αλλά και με την αγάπη για την κολύμβηση.

kat atomiki pisina 1

Η κολύμβηση είναι μια άρτια άσκηση .Χρησιμοποιεί όλες τις ομάδες μυών επανειλημμένα και ρυθμικά, αυξάνοντας τη δύναμη και την αντοχή, χωρίς κόπο και ταλαιπωρία. Για κάποιους συνανθρώπους μας με κινητικά προβλήματα εκφράζει κάτι παραπάνω από ένα απλό άθλημα. Εκφράζει την ανάγκη για επιβίωση και ευζωία. Με την κολύμβηση ασκείται η καρδιά μας, βελτιώνεται η κυκλοφορία, τονώνονται οι μύες και διευκολύνεται η απώλεια βάρους. Με την εναλλαγή μεταξύ βάδισης, τρεξίματος και κολύμβησης σε μια πισίνα, κάνουμε σε όλο μας το σώμα γυμναστική που είναι ιδιαίτερα αναζωογονητική και απολαυστική.

Για τους περισσότερους κοινούς θνητούς στην Ελλάδα η απόκτηση μιας πισίνας είναι άπιαστο όνειρο όχι τόσο εξαιτίας του υψηλού κόστους κατασκευής και συντήρησης όσο των πολεοδομικών και κυρίως των φορολογικών επιβαρύνσεων που συνεπάγεται. Οι μη σταθερές κατασκευές τις περισσότερες φορές δεν ικανοποιούν τον υποψήφιο αγοραστή όχι μόνο εξαιτίας της μέτριας αισθητικής που αποπνέουν αλλά και λόγω των περιορισμένων δυνατοτήτων κολύμβησης που προσφέρουν εξαιτίας των μικρών τους διαστάσεων.

kat atomikes pisines 7

Υπάρχει άραγε η δυνατότητα μη σταθερής κατασκευής και επομένως πολεοδομικών και φορολογικών απαλλαγών και άπλετων δυνατοτήτων κολύμβησης.
Ασφαλώς ,ονομάζεται endless pool ή αλλιώς πισίνα χωρίς τέλος και η λειτουργία της βασίζεται σε ένα ρυθμιζόμενο ρεύμα κολύμβησης, το οποίο μπορεί να ρυθμιστεί σε κατάλληλες ταχύτητες από χαλαρό πρόσθιο μέχρι ελεύθερο αγωνιστικής κολύμβησης Θυμίζει αρκετά το διάδρομο γυμναστικής που χρησιμοποιούμε στο γυμναστήριο ή στο σπίτι.

kat atomikes pisines 3

Πρόκειται για προκάτ κατασκευή με αρθρώσεις , όπου τα πρόσθετα τοιχώματα διαθέτουν δυνατότητα επιλογής της αρεσκείας σας επιτυγχάνοντας έτσι εξαιρετική αισθητική.

 kat atomikes pisines 2

kat atomikes pisines 5

Υπάρχει επίσης η δυνατότητα προσθήκης υποβρύχιου καθρέπτη για να παρακολουθείτε τις ασκήσεις σας καθώς και mp3 player να ακούτε την αγαπημένη σας μουσική .Οι διαστάσεις της κυμαίνονται από 2 x 3.5 μ. περίπου και φθάνουν τα 3 x 4.8 μ. κατόπιν παραγγελίας. Το βάθος της αρχικά ξεκινά απ’ το 1.1 μ και φθάνει τα 1.8 μ κατόπιν παραγγελίας.

kat atomikes pisines 4

Πηγή: endlesspool.gr

Πισινα ολυμπιακων διαστάσεων στο δωμάτιο αναρτήθηκε: 4 Οκτωβρίου, 2015 από το Σπίτι και Διακόσμηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *