Παρακολουθήστε το σπίτι σας από το κινητό

Ασφαλή παρακολούθηση του σπιτιού σας μέσα από το πρόγραμμα icam του κινητού

 

Η παρακολούθηση του σπιτιού μας και η προστασία του από επίδοξους εισβολείς είναι ένα σημαντικό θέμα. Στην εποχή μας ωστόσο υπάρχουν εύκολοι τρόποι μέσω της τεχνολογίας να επιβλέπουμε το σπίτι μας από απόσταση και μάλιστα από το κινητό μας.

 

tex-icam-%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%b1%ce%ba%ce%bf%ce%bb%ce%bf%cf%8d%ce%b8%ce%b7%cf%83%ce%b7-%cf%83%cf%80%ce%af%cf%84%ce%b9-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%bf%ce%b9%ce%ba%ce%af%ce%b1-001

icam app

 

Το icam σας επιτρέπει να παρακολουθείτε το σπίτι σας σε απευθείας σύνδεση μέσα από έως και 12 βίντεο λήψεις. Η σύνδεση γίνεται μέσω της εφαρμογής icam που μπορείτε να την κατεβάσετε από το Apple Store ή το GooglePlay Store, (ανάλογα το κινητό τηλέφωνο που διαθέτετε) και να συνδεθείτε με την σπίτι σας μέσω Wifi και EDGE/ 3G/4G/LTE.

 

tex-icam-%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%b1%ce%ba%ce%bf%ce%bb%ce%bf%cf%8d%ce%b8%ce%b7%cf%83%ce%b7-%cf%83%cf%80%ce%af%cf%84%ce%b9-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%bf%ce%b9%ce%ba%ce%af%ce%b1-003

icam app

 

Η λήψεις του βίντεο καταγράφονται από τον προσωπικό σας υπολογιστή που βρίσκεται στο σπίτι και από εκεί η εικόνα ή το βίντεο μεταφέρεται αυτόματα στο κινητό σας. Για την λειτουργία της εφαρμογής πρέπει να εγκαταστήσουμε το δωρεάν πρόγραμμα icamSource στον υπολογιστή μας.

 

Η πλήρης λειτουργία της εφαρμογής πρέπει να πούμε ότι είναι επί πληρωμή αλλά το κόστος μπροστά σε αυτό που προσφέρει είναι υπερβολικά πολύ χαμηλό. Με το συγκεκριμένο πρόγραμμα μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε την λειτουργία ανίχνευσης κίνησης και την αυτόματη λήψη εικόνας ή βίντεο.

 

Παρακολουθήστε το σπίτι σας από το κινητό αναρτήθηκε: 20 Οκτωβρίου, 2016 από το Σπίτι και Διακόσμηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *