Πανευρωπαϊκή περιοδεία του GROHE στην Αθήνα

Από Δευτέρα 6 Ιούλιου έως Τετάρτη 8 Ιουλίου, το εντυπωσιακό διώροφο φορτηγό – κινητό εκθεσιακό κέντρο GROHE PROFFESIONAL Work Smarter, θα βρίσκεται στην Αθήνα, με στόχο να ενημερώσει επαγγελματίες αλλά και το κοινό.

Τοποθεσία Εκδήλωσης: Αθήνα – Ημερομηνία Εκδήλωσης: 06/07/2015

Στην Αθήνα, η GROHE PROFFESIONAL Work Smarter θα βρίσκεται σε τρία σημεία και συγκεκριμένα: την Τρίτη 7 Ιούλιου, στην “ Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων ” στο Γκάζι, από 12.00 έως 21.00, ενώ τη Δευτέρα 6 Ιούλιου στο κατάστημα Γιαννόπουλος Αγγελόπουλος, Βουλιαγμένης 512, Άλιμος, από 17.00 έως 21.00 και την Τετάρτη 8 Ιούλιου, στο κατάστημα Porcelana, Λεωφ. Βουλιαγμένης 111, Γλυφάδα, από 12.00 έως 20.00.
Στην Αθήνα, θα πραγματοποιηθούν 7 σεμινάρια από εμπειρογνώμονες του GROHE, οι οποίοι θα ενημερώσουν τους επαγγελματίες με επιτόπου παρουσιάσεις για τεχνικά θέματα αλλά και το σύνολο των προσφερομένων λύσεων, τις τελευταίες τεχνολογίες, τις λύσεις με τα προϊόντα GROHΕ και θα απαντήσουν σε κάθε σχετική ερώτηση.

Στο τέλος του σεμιναρίου θα δοθεί στους επαγγελματίες που συμμετείχαν βεβαίωση παρακολούθησης.
Καθόλη τη διάρκεια της παραμονής του GROHE PROFESSIONAL Work Smarter στην Αθήνα, οι ενδιαφερόμενοι καταναλωτές μπορούν να ενημερωθούν σχετικά με τις δυνατότητες που προσφέρουν οι τελευταίες τεχνολογίες, οι οποίες έχουν εφαρμοστεί στα προϊόντα της εταιρείας. Οι τεχνολογίες αυτές επιτυγχάνουν, μεταξύ άλλων, μία σειρά από αξιοσημείωτα αποτελέσματα τόσο στην εξοικονόμηση νερού και ενέργειας όσο και σε θέματα όπως η ασφάλεια και η χρηστικότητα.

Η περιοδεία της έκθεσης GROHE PROFESSIONAL Work Smarter πραγματοποιείται σε συνεργασία με την εταιρεία Π. Σαπουντζή Α.Ε., θα διαρκέσει από τις 3 έως 17 Ιουλίου και θα κάνει περισσότερες από 7 στάσεις σε διάφορές πόλεις της Ελλάδας.
Υπενθυμίζουμε ότι η περιοδεία στην Ελλάδα πραγματοποιείται στο πλαίσιο πανευρωπαϊκής οδικής περιοδείας του GROHE, με στόχο την ενημέρωση, εκπαίδευση και μεταφορά τεχνογνωσίας – τόσο προς τους επαγγελματίες όσο και προς τους καταναλωτές – για τις νέες τεχνολογίες και τα προϊόντα της εταιρείας.

Υψηλή ποιότητα, φιλική στο περιβάλλον
Πάνω από 63,000 λίτρα νερού και 1,300 κιλοβατώρες ενέργειας μπορεί να εξοικονομήσει μία οικογένεια 4 ατόμων κάθε χρόνο, αξιοποιώντας τις τεχνολογίες που ενσωματώνει ο GROHE στα προϊόντα του. Το κέρδος δεν είναι μόνο οικονομικό αλλά και οικολογικό.
Η φιλόδοξη φιλοσοφία των προϊόντων της εταιρείας βασίζεται στο συνδυασμό της ποιότητας με την τεχνολογία, το σχεδιασμό και την υπεύθυνη πολιτική για την προστασία του περιβάλλοντος. Μόνο προϊόντα που πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις μπορούν να κυκλοφορήσουν στην αγορά με το εμπορικό σήμα GROHE.

Μία σειρά τεχνολογιών εξυπηρετούν τους παραπάνω στόχους, όπως, για παράδειγμα, η τεχνολογία GROHE EcoJoy™, η οποία εφαρμόζεται σε μπαταρίες νιπτήρα και ντους και επιτρέπει να εξοικονομείται έως το 68% του νερού που χρησιμοποιείται.

Πολυεπίπεδη συνεργασία με τους επαγγελματίες

Η περιοδεία GROHE PROFESSIONAL Work Smarter έχει ως βασικό στόχο την υποστήριξη των επαγγελματιών σε πολλά επίπεδα, με ολοκληρωμένες υπηρεσίες και καλά μελετημένα προϊόντα.
Τα σεμινάρια εγκατάστασης και παρουσίασης των νέων προϊόντων, η συνεχής εκπαίδευση και ενημέρωση, τα καλά μελετημένα προϊόντα, που συνδυάζουν ευκολία στη χρήση και αξιοπιστία, είναι μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά της νέας σειράς προϊόντων και υπηρεσιών GROHE PROFESSIONAL, η οποία έχει σχεδιαστεί με βάση τις ανάγκες των επαγγελματιών

Το GROHE PROFESSIONAL είναι το νέο εμπορικό όνομα σειράς προϊόντων και υπηρεσιών, προσανατολισμένων στους επαγγελματίες, οι οποίοι απαιτούν να έχουν προϊόντα εύκολα στη χρήση, που ελαχιστοποιούν τα βασικά κατασκευαστικά έξοδα, έχουν χαμηλό λειτουργικό κόστος και υψηλό επίπεδο άνεσης και αξιοπιστίας.
Η εξειδίκευση του GROHE στις εντοιχιζόμενες μπαταρίες, στα εντοιχιζόμενα συστήματα έκπλυσης λεκάνης, στις θερμοστατικές και ηλεκτρονικές μπαταρίες, έχουν τη σφραγίδα της υψηλής τεχνολογίας και της βιώσιμης ανάπτυξης. Επαγγελματίες συνεργάτες σε όλο τον κόσμο βασίζονται στον GROHE για τα έργα τους ( ξενοδοχεία, νοσοκομεία, μουσεία, στάδια, πανεπιστήμια, αεροδρόμια, δημόσιοι χώροι), για την ποιότητα και για την καινοτόμο δύναμη της εταιρείας, που συνεχώς θέτει νέα σχεδιαστικά δεδομένα και πρωτοποριακά προηγμένη τεχνολογία. Ο GROHE επιβραβεύει την εμπιστοσύνη των επαγγελματιών συνεργατών του με την επέκταση εγγύησης των GROHE PROFESSIONAL προϊόντων σε 10 χρόνια.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την περιοδεία GROHE PROFESSIONAL Work Smarter στην Ελλάδα και για δηλώσεις συμμετοχής, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την εταιρεία Π. Σαπουντζή Α.Ε. και την κα Ελίζα Χωριανοπούλου στο 210-6710701.

ek Πανευρωπαϊκή περιοδεία GROHE 002

GROHE: Πολιτική και τεχνολογίες φιλικές στο περιβάλλον

Ο GROHE είναι εταιρεία με ισχυρή περιβαλλοντική κουλτούρα. Τα προϊόντα του συνδυάζουν την οικονομική, οικολογική και ασφαλή χρήση του νερού με τον εξαιρετικό σχεδιασμό. Το περιβάλλον, η υγεία και η ασφάλεια είναι θέματα που αποτελούν αναπόσπαστο και ουσιαστικό μέρος της εταιρικής στρατηγικής του. Η συμμόρφωση με τις νομικές και κανονιστικές διατάξεις που εκδίδονται από τις αρχές είναι μία δέσμευση που θεωρείται δεδομένη.
Οι υπάρχουσες και σχεδιαζόμενες διαδικασίες του GROHE αξιολογούνται συστηματικά σε σχέση με το περιβάλλον, την υγεία και την ασφάλεια, προκειμένου να ελαχιστοποιηθεί η ρύπανση του περιβάλλοντος, καθώς και οι κίνδυνοι για την υγεία και την ασφάλεια.

Τεχνολογίες εξοικονόμησης νερού και ενέργειας

Μπαταρίες νιπτήρα:
Η τεχνολογία GROHE EcoJoy™ αποτελεί εδώ και καιρό αναπόσπαστο μέρος πολλών εξαρτημάτων και ντους της εταιρείας. Σε πολλά μοντέλα, σε όλες τις κατηγορίες στυλ και τιμής, η ενσωματωμένη τεχνολογία μειώνει αυτόματα την κατανάλωση νερού μέχρι και 50% σε σχέση με την κανονική και φροντίζει η ροή νερού να είναι κάθε φορά τέλεια. Οι αναμεικτικές μπαταρίες νιπτήρα μίας λαβής με το GROHE EcoJoy™ έχουν φιλτράκι οικονομίας, που μειώνει την κατανάλωση του νερού με αποτέλεσμα μία ικανοποιητική, ογκώδη ροή, που δεν υπερβαίνει ποτέ τα 5,8 λίτρα ανά λεπτό. Μία κατανάλωση που είναι ευεργετική τόσο για την τσέπη σας όσο και για το περιβάλλον.
Ταυτόχρονα, χάρη στην προσθήκη ενός περιοριστή θερμοκρασίας, ο οποίος μπορεί να ρυθμιστεί σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας, μπορείτε να μειώσετε την κατανάλωση ενέργειας ακόμη περισσότερο.
Μπαταρίες νιπτήρα με φωτοκύτταρο
Χάρη στον ηλεκτρονικό έλεγχο, το νερό ρέει σε αυτές τις μπαταρίες, μόνο όταν χρειάζεται. Ανάλογα με το μοντέλο, η μπαταρία απενεργοποιείται αυτόματα και εξοικονομεί νερό (μέχρι και 50% ), όταν ο χρήστης απομακρύνει τα χέρια του.

GROHE EcoJoy™ Μπαταρίες με σήμανση WELL.
Πέντε μοντέλα αναμεικτικών μπαταριών νιπτήρα GROHE, με τεχνολογία GROHE EcoJoy™, έχουν επιτύχει τη μέγιστη αξιολόγηση των 4****, με αποτέλεσμα τη βαθμολογία Α στις κατηγορίες αξιολόγησης της WELL, με κριτήριο τον όγκο του νερού.
Τρία μοντέλα μπαταριών νιπτήρα με φωτοκύτταρο GROHE, με τεχνολογία GROHE EcoJoy™, έχουν επιτύχει τη μέγιστη αξιολόγηση των 4****, με αποτέλεσμα τη βαθμολογία Α στις κατηγορίες αξιολόγησης της WELL, με κριτήριο τον όγκο του νερού.
Δυο μοντέλα ντους GROHE, με τεχνολογία GROHE EcoJoy™, έχουν επιτύχει τη μέγιστη αξιολόγηση των 2**, με αποτέλεσμα τη βαθμολογία Α στις κατηγορίες αξιολόγησης της WELL, με κριτήριο τον όγκο του νερού.

Ντους
GROHE ντους – Η ενσωματωμένη τεχνολογία εξοικονομεί μέχρι το 40% του νερού σε επιλεγμένα μοντέλα, παρέχοντας παράλληλα όλα τα χαρακτηριστικά και τις επιδόσεις που θα περίμενε κανείς από ένα ντους GROHE.

Θερμοστάτες
Η τεχνολογία GROHE SilkMove ® ES επιτρέπει όχι μόνο την ιδιαίτερα ομαλή λειτουργία και τον ακριβή έλεγχο της θερμοκρασίας, αλλά ενθαρρύνει την υπεύθυνη διαχείριση του νερού (εξοικονόμηση μέχρι και 50% ) και της ενέργειας. Η τεχνολογία αυτή εξοικονομεί ενέργεια, καθώς αποτρέπει τους χρήστες από το άνοιγμα της μπαταρίας στη θέση ανάμειξης ζεστού και κρύου νερού, αποφεύγοντας την άσκοπη θέρμανση του νερού. Με τις θερμοστατικές μπαταρίες GROHE, η επιθυμητή θερμοκρασία νερού επιτυγχάνεται μέσα σε κλάσμα δευτερολέπτου και διατηρείται σταθερή σε όλη τη διάρκεια του ντους. Τέλος στη σπατάλη χρόνου και νερού, ενώ προσπαθείτε να ρυθμίσετε σωστά τη θερμοκρασία!

Καζανάκια
Η γκάμα από εντοιχιζόμενα καζανάκια GROHE σας επιτρέπει να επιλέξετε ανάμεσα σε μονή ροή start / stop και σε διπλή ροή. Αυτό καθορίζεται από την επιλογή της πλάκας ενεργοποίησης στο καζανάκι με τεχνολογία GROHE EcoJoy™, που προσφέρει επιλογή από δύο όγκους νερού: μεγάλο, 6 λίτρα, και μικρό, 3 λίτρα. Το καζανάκι μπορεί, επίσης, να ρυθμιστεί για να το χρησιμοποιείτε με μειωμένη ποσότητα 4,5 λίτρων και 3 λίτρων.
Οικολογική λογική: οι πλάκες ενεργοποίησης GROHE χρησιμοποιούν το νερό με οικονομία. Τα συστήματα start / stop και διπλής ροής σάς προσφέρουν τη δυνατότητα να επιλέξετε την οικονομική χρήση για το καζανάκι.

Αθόρυβη λειτουργία
Με την τεχνολογία GROHE Whisper® για λειτουργία χαμηλού θορύβου κάτω από 20dB.

Σκληρές δοκιμές για αντοχή στο χρόνο
Στα εργαστήρια δοκιμών του GROHE στο Μέλανα Δρυμό, τα προϊόντα περνούν από αυστηρές διαδικασίες έλεγχου. Οι μπαταρίες, τα ντους και οι θερμοστάτες μας πρέπει να υποστούν τις συνέπειες προσομοίωσης της καθημερινής χρήσης για 20 χρόνια – με ιδιαίτερα σκληρό νερό. Ο έλεγχος ποιότητας του GROHE πηγαίνει πολύ πιο πέρα από το φυσιολογικό κύκλο ζωής ενός προϊόντος και, όταν ένα συγκεκριμένο προϊόν πρέπει να σταματήσει να παράγεται, τα ανταλλακτικά του παραμένουν διαθέσιμα τουλάχιστον για δέκα πέντε χρόνια.
Στα τεστ αντοχής που έγιναν από τη γερμανική εταιρεία δοκιμών ελέγχου και παροχής υπηρεσιών TÜV SÜD, η Eurodisc GROHE κέρδισε στο τεστ με εννέα άλλους ανταγωνιστές κύρους, χάρη στην τεχνολογία GROHE SilkMove ®, που εξασφαλίζει ασύγκριτα ομαλή και εύκολη λειτουργία σε όλες τις αναμεικτικές μπαταρίες μας. Σε μία έρευνα από την LGA Qualitest GmbH, οι θερμοστατικές μπαταρίες Grohtherm 3000, 2000 και 1000 κέρδισαν την πρώτη θέση ανάμεσα σε 17 θερμοστάτες από ευρωπαίους κατασκευαστές. Χάρη στα GROHE TurboStat ® και GROHE CoolTouch ®, η θερμοστατική μπαταρία Grohtherm 3000 ανακηρύχτηκε ο γενικός νικητής σε τέσσερις κατηγορίες.

Πανευρωπαϊκή περιοδεία του GROHE στην Αθήνα αναρτήθηκε: 13 Σεπτεμβρίου, 2015 από το Σπίτι και Διακόσμηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *