Ξύλινο κρεμαστό κρεβάτι

Το κρεμαστό κρεβάτι μπορεί να μην είναι δύσκολη κατασκευή, είναι όμως ένα εντυπωσιακό ξύλινο έργο.

Το ξύλινο κρεμαστό κρεβάτι είναι μια κατασκευή που έχουμε σκεφτεί πολλές φορές να ξεκινήσουμε. Αδιαμφισβήτητα μπαίνει στην κατηγορία «Φτιάχτο μόνο σου» και ανάλογα με την περίπτωση στην διακόσμηση κήπου. Το ξύλινο κρεμαστό κρεβάτι που έφτιαξε η Ana White ήταν όπως αναφέρει και η ίδια μια πρόχειρη και όχι τόσο τολμηρή ιδέα.

Τα σχέδια ήταν για αρκετό καιρό στο συρτάρι γιατί το επίπεδο δυσκολίας της κατασκευής φάνταζε απλό, με αποτέλεσμα να δυσπιστεί για το αποτέλεσμα. Το έναυσμα για την δημιουργία του κρεμαστού κρεβατιού, την έδωσε μια εταιρία μέσων ενημέρωσης που της πρότεινε μια φωτογράφιση με την ξύλινη κρεμαστή κατασκευή της.

 

ide ξύλινο κρεμαστό κρεβάτι 003

To κρεμαστό ανάκλιντρο σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε από τον Jacob και Ana White (φώτο: Ana White, ana-white.com)

Αφού η Ana δέχτηκε, δεν χρειάστηκε πολύ χρόνο για να ολοκληρώσει το έργο της. Μέσα σε ένα βράδυ ήταν έτοιμο, για την ακρίβεια μέσα σε μια ώρα όπως εξομολογεί η ίδια, αφού την υπόλοιπη ώρα συζητούσαν χαριτολογώντας για πιθανές άλλες λύσεις.

 

ide ξύλινο κρεμαστό κρεβάτι 001

To κρεμαστό κρεβάτι στον κήπο (φώτο: Ana White, ana-white.com)

Οι ιδέες που ακούστηκαν ήταν για παράδειγμα να μετατρέψουν το κρεβάτι σε τραπεζάκι του πικ νικ, να το κάνουν γεφυράκι σε πισίνα, μέχρι και να το κάνουν καυσόξυλα. Η ιδέα ότι θα βγει κάτι καλό από το κρεμαστό κρεβάτι δεν τους έπειθε. Το αποτέλεσμα όπως έδειξε ότι έκαναν λάθος.

 

ide ξύλινο κρεμαστό κρεβάτι 002

Το κρεμαστό κρεβάτι δείχνει υπέροχο (φώτο: Ana White, ana-white.com)

Η Ana White, αφού ολοκλήρωσε το έργο της παρέα με τον άνδρα της Jacob, κατάλαβε ότι ποτέ δεν κρίνουμε ένα έργο μέχρι να τελειώσει. Στην συνέχεια έντυσε το κρεβάτι με το χειροποίητο πάπλωμα της γιαγιάς της και τις ρετρό μαξιλαροθήκες της θείας της. Το ξύλινο κρεμαστό κρεβάτι ήταν έτοιμο για χρήση!

Ξύλινο κρεμαστό κρεβάτι αναρτήθηκε: 10 Σεπτεμβρίου, 2015 από το Σπίτι και Διακόσμηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *