Μπάλα πυρόσβεσης

Ο πιο απλός και γρήγορος τρόπος για να σβήσουμε μια φωτιά.

Στην αναζήτηση έξυπνων λύσεων σε καθημερινά προβλήματα που μπορεί να μας τύχουν, όπως η πυρόσβεση, ανακαλύψαμε μια ενδιαφέρουσα λύση, την μπάλα πυρόσβεσης.

Έχει παρατηρηθεί ότι το 90% των απλών ανθρώπων δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει τον κλασσικό εξοπλισμό πυρόσβεσης όταν έρχεται αντιμέτωπος σε μια κατάσταση πραγματικής πυρκαγιάς. Ο τρόπος χρήσης είναι πολύ απλός κάτι το οποίο είναι το βασικό του πλεονέκτημα.

te μπάλα πυρόσβεσης 002

πηγή: httpelidefire.com.au

Απλά την ρίχνουμε στην φωτιά και ενεργοποιείται εντός 3 δευτερολέπτων. Η μπάλα σε επαφή με την φωτιά εκρήγνυται και απλώνει τις χημικές ουσίες κατασβέσεως στον χώρο. Δεν υπάρχει καμία ειδική εκπαίδευση ή δεξιότητα που πρέπει να έχει ο χρήστης για να χρησιμοποιήσει την μπάλα πυρόσβεσης.

 

te μπάλα πυρόσβεσης 001

πηγή: extinguisherfireball.com

Η μπάλα πυρόσβεσης μπορεί να τοποθετηθεί επίσης σε πιθανά σημεία που πιστεύουμε ότι υπάρχει κίνδυνος πυρκαγιάς ώστε να ενεργοποιηθεί μόνη της.

 

 

Ο κύκλος ζωής του προϊόντος είναι 5 χρόνια. Η Πυροσβεστική μπάλα μπορεί να τοποθετηθεί 1.5mπάνω από την περιοχή κινδύνου και μπορεί να σβήσει πυρκαγιές κατηγορίας 5Α και 21Β. Για την κατηγορία C*, η μπάλα πρέπει να εγκαθίσταται ως “φρουρός” σε μια περιοχή κινδύνου, που δεν μπορεί να σβήσει με νερό, όπως πάνω από μια ηλεκτρική πρίζα.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από άτομα οποιασδήποτε ηλικίας. Ενεργοποιείται μόνο από την επαφή με φλόγα και όχι με υψηλή θερμοκρασία, ως εκ τούτου, εάν η θερμοκρασία φθάσει 85οC, η μπάλα θα λιώσει. Οι χημικές ουσίες που χρησιμοποιούνται στην Πυροσβεστική μπάλα δεν είναι επιβλαβείς για τον άνθρωπο ή το περιβάλλον και έχουν πιστοποιηθεί σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα.

Την μπάλα πυρόσβεσης την βρίκαμε στο http://www.elidefire.com/

Μπάλα πυρόσβεσης αναρτήθηκε: 15 Δεκεμβρίου, 2015 από το Σπίτι και Διακόσμηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *