Μοντέρνο παιδικό δωμάτιο για αγόρια

Η σχεδιάστρια Elena Skutova έχει δημιουργήσει μια πολύ ιδιαίτερη ατμόσφαιρα σε αυτό το παιδικό δωμάτιο. Σχεδιασμένο για δύο αδελφάκια, το δωμάτιο είναι παιχνιδιάρικο με πολλά στοιχεία εμπνευσμένα από τη φύση.

 

kat διακόσμηση παιδικό δωμάτιο 04

 

Η κουκέτα σε λευκό χρωματισμένο ξύλο είναι χτισμένη στο σχήμα ενός δεντρόσπιτου, με μια οροφή και ξύλινη σκάλα πρόσβασης. Το κάτω κρεβάτι στρέφεται στην αντίθετη κατεύθυνση προς την κορυφή του άλλου κρεβατιού λόγω του μειωμένου ύψους μεταξύ των δύο. Από υλική άποψη, ο χώρος αντιμετωπίστηκε σαν ένα εργαστήρι, με εμφανή τα τούβλα στους τοίχους και μεγάλα μεταλλικά κουμπιά στα έπιπλα.

 

kat διακόσμηση παιδικό δωμάτιο 05

 

Τα χρώματα είναι γήινα και αρκετά αρρενωπά, με την οροφή ως την μόνη λευκή επιφάνεια στο δωμάτιο. Τα πιο σκούρα χρώματα και το διάχυτο φως δημιουργούν μια πολύ ζεστή ατμόσφαιρα. Μια άλλη υπόδειξη της φύσης είναι η χρήση του ιδιαίτερου στρωσίματος στο πάτωμα, ένα δέρμα αγελάδας σε ουδέτερες αποχρώσεις. Μπροστά από το κρεβάτι, ο τοίχος είναι βαμμένος σε μαύρο και ένα μίγμα λέξεων και σχημάτων όπως με την κιμωλία σε μαύρο πίνακα σχολείου.

 

kat διακόσμηση παιδικό δωμάτιο 09

 

kat διακόσμηση παιδικό δωμάτιο 02

 

kat διακόσμηση παιδικό δωμάτιο 06

 

 

Αν σας άρεσε η δημοσίευση, πατήστε ένα από τα παρακάτω κοινωνικά δίκτυα και μοιραστείτε το με τους φίλους σας!

Μοντέρνο παιδικό δωμάτιο για αγόρια αναρτήθηκε: 4 Οκτωβρίου, 2015 από το Σπίτι και Διακόσμηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *