Μηχανή με μια ρόδα

Μηχανή με μια ρόδα, δεν το πιστεύεται; Κι όμως υπάρχει. Πριν λατρέψετε την οδηγητική του συμπεριφορά, θα το απολαύσετε κοιτάζοντάς το. Κομψό και απλό, προκαλεί μια βαθιά λαχτάρα για το πιο προοδευτικό μέλλον, η απλή εμφάνιση του RYNO σας εμπνέει να το οδηγήσετε αμέσως. Με μια πιο κοντινή ματιά μπορούν να ξεχωρίσουν τα ιδιαίτερα χαρακτηρίστηκα του, ανάμεσα τους το χαλύβδινο προσαρμοσμένο πλαίσιο και οι LED προβολείς.

 

te Μηχανή με μια ρόδα μηχανακι RYNO 01

 

te Μηχανή με μια ρόδα μηχανακι RYNO 04

Είναι δύσκολο να μάθει κάποιος πως είναι η αίσθηση να οδηγεί μια μονόροδη μηχανή, ίσως αυτό είναι η μεγαλύτερη πρόκληση για να αποκτήσει κανείς την ηλεκτρική μηχανή RYNO. Λίγοι άνθρωποι πάνω σε αυτή την γη έχουν βιώσει την εμπειρία της οδήγησης με μονόροδη μηχανή.

 

te Μηχανή με μια ρόδα μηχανακι RYNO 05

 

te Μηχανή με μια ρόδα μηχανακι RYNO 03

 

Η τιμή του RYNO αυτήν την στιγμή βρίσκεται στα 5295 δολάρια. Αυτό περιλαμβάνει δύο μπαταρίες Ryno SLA, τον φορτιστή, τον ισχυρό προβολέα LED και το εκθετήριο, όλα δηλαδή που χρειάζεστε για να οδηγήσετε το ηλεκτρικό μονόροδο Ryno σας. Αναβάθμιση σε μπαταρίες ιόντων λιθίου για πρόσθετη αμοιβή.

 

te Μηχανή με μια ρόδα μηχανακι RYNO 08

 

te Μηχανή με μια ρόδα μηχανακι RYNO 02

 

Διατίθεται επιπλέον η ειδικά σχεδιασμένη σχάρα που είναι συμβατή με τις περισσότερες τσάντες ποδηλάτου, έτσι ώστε να μπορείτε να μεταφέρετε τον φορητό υπολογιστή σας ή ότι άλλο χρειάζεστε όταν είστε έξω. Κατασκευάζεται και συναρμολογείτε στο Πόρτλαντ, ΗΠΑ.

 

te Μηχανή με μια ρόδα μηχανακι RYNO 00

Μηχανή με μια ρόδα αναρτήθηκε: 5 Οκτωβρίου, 2015 από το Σπίτι και Διακόσμηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *