Η απόλυτη μεταμόρφωση κρεβατοκάμαρας

Έξυπνες αλλαγές που μεταμορφώνουν την κρεβατοκάμαρα σε ένα πιο φιλόξενο χώρο.

Σε κάθε αλλαγή που κάνουμε μέσα στο σπίτι χρειάζεται να έχουμε κάποιο μέτρο. Στην περίπτωση της κρεβατοκάμαρας, η διακόσμηση γίνεται με στόχο την κομψότητα και την άνεση.

Μπορούμε με μικρές πινελιές να προσθέσουμε αίγλη στο δωμάτιο, ωστόσο πρέπει να είμαστε προσεχτικοί. Τα μεταλλικά αντικείμενα, ο κρυφός φωτισμός και οι περίτεχνοι καθρέφτες είναι λίγα μόνο από τα στοιχεία που πρέπει να «ζυγίσουμε» καλά μέσα στον χώρο για να μην έχουμε το αντίθετο αποτέλεσμα.

 

kat κρεβατοκάμαρα ashleyavila 003

πηγή: Ashley Avila / abbyminteriorsblog.com

 

kat κρεβατοκάμαρα ashleyavila 002

πηγή: Ashley Avila / abbyminteriorsblog.com

Στο Αbby M Interiors blog βρήκαμε την πολυπόθητη θαλπωρή που πρέπει να έχει μια κρεβατοκάμαρα μέσω της απόλυτης μεταμόρφωσης. Ο έξυπνος σχεδιασμός της Abby έγινε μέσω μιας ιδανικής μίξης χρωμάτων και υφών. Με την επιλογή μιας ουδέτερης, συνεκτικής παλέτας χρωμάτων (ζεστό γκρι με ξύλο και χρυσούς τόνους), ήταν έτοιμη να συμπεριλάβει διαφορετικά μεταξύ τους κομμάτια όπως τα μαξιλάρια με τους πελαργούς.

 

kat κρεβατοκάμαρα ashleyavila 005

πηγή: Ashley Avila / abbyminteriorsblog.com

 

kat κρεβατοκάμαρα ashleyavila 006

πηγή: Ashley Avila / abbyminteriorsblog.com

Η προσθήκη προσωπικών στοιχείων που ενδέχεται να είναι πιο ενδιαφέροντα από τα παραδοσιακά διακοσμητικά, μπορούν να αλλάξουν και να μαλακώσουν την ατμόσφαιρα. Όπως αναφέρει η ίδια η διακοσμήτρια, οι πελάτες του έργου την είχαν ενημερώσει ότι ήθελαν ένα δωμάτιο που να αισθάνονται χαλάρωση, ηρεμία, άνεση και να προσδίδει κομψότητα.

 

Φωτογραφία: Ashley Avila. Για περισσότερες πληροφορίες επί του θέματος επισκεφτείτε το Abby M. Interiors

 

Η απόλυτη μεταμόρφωση κρεβατοκάμαρας αναρτήθηκε: 10 Δεκεμβρίου, 2015 από το Σπίτι και Διακόσμηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *