Καταιγία στο σπίτι σας

Όταν περιμένει κανείς να βρέξει για να φτιάξει η ατμόσφαιρα στο δωμάτιο του, τότε μάλλον ξέρει το υπέροχο φωτιστικό <<Σύννεφο>>. Μια πανέξυπνη σχεδιαστική ιδέα που διακοσμεί τον χώρο ευχάριστα και συνάμα δημιουργεί απίστευτη ατμόσφαιρα όταν το βάλουμε σε λειτουργία. Μια διαδραστική καταιγίδα λοιπόν στο σπίτι σας.

 

kat Καταιγίδα από το φωτιστικό σύννεφο 4

 

kat Καταιγίδα από το φωτιστικό σύννεφο cloud-1

 

Ο σχεδιαστής Richard Clarkson πειραματίζεται με διάφορα προϊόντα, φωτιστικά και έπιπλα στα στούντιο του στην Νέας Υόρκη και Νέας Ζηλανδία. Μία από τις πιο κομψές δημιουργίες του είναι το Cloud (Σύννεφο), ένα διαδραστικό φωτιστικό που διαμορφώνεται και λειτουργεί όπως ένα πυκνό σύννεφο που προσομοιώνει μια καταιγίδα. Η λειτουργία του μιμείται τόσο τον φωτισμό όσο και τον ήχο που έχει ένα πραγματικό σύννεφο στην φύση. Ελέγχεται από τηλεχειριστήριο ή από αισθητήρες κίνησης.

 

kat Καταιγίδα από το φωτιστικό σύννεφο 1

 

kat Καταιγίδα από το φωτιστικό σύννεφο 2

 

kat Καταιγίδα από το φωτιστικό σύννεφο 0

 

Όπως εξηγεί στην ιστοσελίδα του ο Clarkson:
Το Cloud (Σύννεφο) είναι μια διαδραστική λάμπα με ένα σύστημα ηχείων, σχεδιασμένο ώστε να μιμείται ένα φορτισμένο σύννεφο που ετοιμάζεται για κεραυνό στην εμφάνιση και στην ψυχαγωγία. Χρησιμοποιώντας αισθητήρες κίνησης το σύννεφο ανιχνεύει την παρουσία του χρήστη και δημιουργεί μια μοναδική αίσθηση από αστραπόβροντα που υπαγορεύονται με την κίνηση στον χώρο. Το σύστημα διαθέτει ένα ισχυρό σύστημα ηχείων από το οποίο ο χρήστης μπορεί να μεταφέρει μουσική με οποιαδήποτε συμβατή συσκευή Bluetooth. Το φωτιστικό σύννεφο είναι σε θέση να προσαρμοστεί στο επιθυμητό χρώμα φωτισμού και φωτεινότητας. Επίσης έχει την λειτουργία να επιδρά και σύμφωνα με την μουσική που έχουμε ρυθμίσει να παίζει εκείνη την στιγμή.

 

 

 

 

Πηγή: richardclarkson

Καταιγία στο σπίτι σας αναρτήθηκε: 4 Οκτωβρίου, 2015 από το Σπίτι και Διακόσμηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *