Καναπές φούσκα

Ήρθε η ώρα να αλλάξετε το σαλόνι σας και να εισάγεται μια νέα δροσερή εμφάνιση.

Τι θα μπορούσε να είναι καλύτερο από το μοντέρνο funk στυλ που να μπορεί να γίνει μόνο με μια απλή αλλαγή χρώματος και υλικού. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε άμεσα. Υπάρχουν πολλές συλλογές από υφάσματα στην αγορά, αλλά λίγες μάρκες μπορούν να δημιουργήσουν κάτι το ιδιαίτερο. Ο Versace είναι σίγουρα ένας από αυτούς. Ναι, ο Versace δεν παράγει μόνο είδη ένδυσης και αξεσουάρ, αλλά και έπιπλα. Μέσα από τα αληθινά πρωτότυπα σχέδια Versace, έρχεται ο πραγματικά κομψός πολύχρωμος “Φουσκαλωτός Καναπές” (Bubble sofa).

kat kanapes fouska 6

Διαφορετικό από το συνηθισμένο τετραγωνικό σχεδιασμό, ο Versace μας προσφέρει σαφώς μια πολύ ενδιαφέρουσα προσέγγιση για το πώς μπορεί να μοιάζουν οι καναπέδες του σαλονιού. Έχει μια μοναδική και σχεδόν ομαλή εμφάνιση που δεν γίνεται να μην εντυπωσιάσει. Έτσι, μην εκπλαγείτε όλοι γυρίζουν το κεφάλι στο σαλόνι σας.

kat kanapes fouska 0

 

 

Αυτοί οι δροσεροί καναπέδες αφρού πολυουρεθάνης έρχονται με μια μεγάλη ποικιλία σε υφάσματα ή δέρματα, με μια πλούσια και πολυτελή ταπετσαρία.

 

 

 

kat kanapes fouska 3

Ο συγκεκριμένος καναπές Versace συνήθως περιγράφεται πολύ εύστοχα ως το «συννεφένιο κάθισμα», ώστε ο επισκέπτης να είναι προετοιμασμένος για την υψηλή αίσθηση της χαλάρωσης που προσφέρει.

kat kanapes fouska 4

kat kanapes fouska 7

Καναπές φούσκα αναρτήθηκε: 30 Σεπτεμβρίου, 2015 από το Σπίτι και Διακόσμηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *