Καθρέφτης στο ταβάνι

Ο καθρέφτης στο ταβάνι δεν χρησιμοποιείται μόνο σαν επέκταση του χώρου. Είναι ένας συνδυασμός από στυλ, που εμπεριέχει διακοσμητικά υλικά, σχεδιασμό και την προσωπική πινελιά του αρχιτέκτονα.

Εν πολύς εκφράζει έναν μυστικισμό, έναν ρομαντισμό, συνδυασμένα όλα με μια επισημότητα. Οι καθρέφτες σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε πραγματικά αριστουργήματα τόσο στις κατοικίες όσο και σε επαγγελματικούς χώρους. Βοηθάει ιδιαίτερα όταν στον χώρο θέλουμε να τοποθετήσουμε αρκετά διακοσμητικά στοιχεία, να τοποθετήσουμε κάποιον πρωτότυπο εξοπλισμό φωτισμού, όπως επίσης να κρύψουμε τους αεραγωγούς του εξαερισμού και τις σωληνώσεις από το σύστημα πυρασφάλειας.

Οι καθρέφτες μπορούν να τοποθετηθούν με τρόπο που να κρύβουν τυχόν ατέλειες στους τοίχους και κάθε είδους καμπυλότητα στην οροφή.

eik kathreftis orofi 4

Για την χρήση αυτή οι καθρέφτες δεν μπαίνουν σε μεγάλα τμήματα, αντιθέτως η τεχνική απαιτεί μικρής κλίμακας πλακίδια, κάτι που δίνει την δυνατότητα να βρούμε μια μεγάλη ποικιλία από σχέδια ανάλογα του γούστου μας. Μπορούν να τοποθετηθούν ακόμα και σε περιοχές με μεγάλη υγρασία λόγο της φύσης των υλικών που υπάρχουν στο εμπόριο. Βασικά χαρακτηριστικά που εκμεταλλεύεται ένας αρχιτέκτονας από την χρήση του καθρέφτη στην οροφή είναι η ανάκλαση του φωτός που βελτιώνει κατά πολύ τον τεχνητό και φυσικό φωτισμό του χώρου.

eik kathreftis orofi 3

Αν ψάχναμε να βρούμε κάποιο μειονέκτηματα που έχει η διακόσμηση της οροφής με καθρέφτη, θα μπορούσαμε να αναφέρουμε την ευθραυστότητα του υλικού, κάτι που απαιτεί προσεχτικές κινήσεις κατά την τοποθέτηση του.

eik kathreftis orofi 5

Καθρέφτης στο ταβάνι αναρτήθηκε: 4 Οκτωβρίου, 2015 από το Σπίτι και Διακόσμηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *