Ιδέες διακόσμησης με ξύλα θαλάσσης

Κατασκευές με ξύλα θαλάσσης

Το καλοκαίρι έφτασε και μαζί του φέρνει τον αέρα της αλλαγής στην διακόσμηση. Το καθιστικό δίνει την θέση του στο μπαλκόνι του σπιτιού και για τους πιο τυχερούς στην αυλή του εξοχικού τους. Όπως και να ‘χει, έχουμε υποχρέωση να ανανεώνουμε τον χώρο μας, μέσα ή έξω από το σπίτι.

Σε περίπτωση που βρεθούμε για μπάνιο σε κάποια από τις χιλιάδες παραλίες της χώρας μας, μακριά από τα μεγάλα αστικά κέντρα δεν ξεχνάμε να ψάξουμε για θαλάσσια ξύλα, τους παρατημένους κορμούς που ξεβράζει η θάλασσα και έχουν μια ιδιαίτερη όψη και χρώμα. Γέρικα ξύλα, που με την κατάλληλη επεξεργασία μπορούν να μετατραπούν σε υψηλής αισθητικής διακοσμητικά στοιχεία.

Παρακάτω θα δούμε μερικές μόνο από τις χιλιάδες κατασκευές που εμφανίζονται στο διαδίκτυο. Κάποιες από αυτές είναι προς πώληση και κάποιες όχι. Οι δημιουργίες από θαλασσόξυλα είναι εύκολες, με μοναδική δυσκολία να βρεις το ιδανικό ξύλο. Υπάρχουν ποικίλες ιδέες για να χρησιμοποιήσουμε τα θαλασσόξυλα, θα μπορέσουμε πολύ χονδρικά να ξεχωρίσουμε 3 κατηγορίες, χωρίς αυτό να είναι απόλυτο.

 

Οι επιτοίχιες κατασκευές

Οι κατασκευές που εφαρμόζουν στον τοίχο, είναι αυτές που έχουν την μεγαλύτερη δυσκολία αλλά και ενδιαφέρον παράλληλα. Εκτός από τις επιτοίχιες κρεμάστρες που γίνονται συνήθως με μικρά ξύλα θαλάσσης καρφωμένα σε ξύλινες τάβλες, όλα τα άλλα μπορούμε να πούμε ότι είναι εικαστικά.

 

Επιτοίχια ξύλινη κατασκευή @ εσωτερική διακόσμηση

 

Επιτοίχια ξύλινη κατασκευή @ εσωτερική διακόσμηση

 

Επιτοίχια ξύλινη κατασκευή @ εξωτερική διακόσμηση

 

Τα ξύλινα κηροπήγια

Σε υπαίθριους χώρους τα ρεσό κεριά είναι ο φωτισμός που χρειάζεται. Τα θαλάσσιο ξύλο είναι το κατάλληλο υλικό για να δημιουργήσουμε μια στέρεη και αισθητικά μαγευτική βάση για τα κεριά μας.

 

Ξύλινα κηροπήγια @ εσωτερική διακόσμηση

 

Ξύλινα φωτιστικό @ Treibholz Lampe

 

Ξύλινα κηροπήγια @ εσωτερική διακόσμηση

 

Επιδαπέδια κατασκευές

Είτε πρόκειται για φωτιστικό, είτε για κρεμάστρα, είτε για κάποιο έργο τέχνης, τα θαλασσόξυλα της κατηγορίας αυτής αποτελούνται κυρίως από βαριά ξεφλουδισμένα ξύλα.

 

Επιδαπέδια ξύλινη κατασκευή @ Porte Manteaux Arbre

 

Αν και εσείς έχετε δημιουργήσει διακοσμητικά και έργα τέχνης από θαλασσόξυλα, βγάλτε τα φωτογραφία και κάντε αποστολή στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Σπίτι και Διακόσμηση.

 

Ιδέες διακόσμησης με ξύλα θαλάσσης αναρτήθηκε: Μάιος 27th, 2018 από το DecoPlus
Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *