Η πολυθρόνα βιβλιοθήκη

 

Η πολυθρόνα βιβλιοθήκη (La Bibliochaise), όσο παράξενο και αν ακούγεται πρέπει να παραδεχτούμε ότι είναι μια έξυπνη και πρωτότυπη ιδέα στο σχεδιασμό επίπλου. Αν είστε λάτρης του βιβλίου αυτή η πολυθρόνα είναι απλά το τέλειο έπιπλο για σας. Καθίστε αναπαυτικά, χαλαρώστε, και επιλέξτε το βιβλίο σας από την “πολυθρόνα βιβλιοθήκη“.

 

ide Η πολυθρόνα βιβλιοθήκηbibliochaise_04

 

Η πολυθρόνα βιβλιοθήκη είναι μια πολυθρόνα που μπορεί να αποθηκεύσει έως και πέντε μέτρα από τα αγαπημένα σας βιβλία. Ναι, καλά ακούσατε, οι κατασκευαστές για να αποδώσουν με ακρίβεια την ποσότητα βιβλίων που χωρούν στην βιβλιοθήκη έδωσαν σαν μονάδα μέτρησης το μέτρο. Μια πολύ έξυπνη τοποθέτηση γιατί τα βιβλία είναι σε διάφορα μεγέθη, ενώ αν ξέρουμε ότι το ένα βιβλίο πάνω στο άλλο σχηματίζουν πάχος ενός μέτρου ξέρουμε επακριβώς το πάχος που είναι διαθέσιμο στην πολυθρόνα βιβλιοθήκη.

 

ide Η πολυθρόνα βιβλιοθήκη bibliochaise_02

 

ide Η πολυθρόνα βιβλιοθήκηbibliochaise_06

 

Όπως κάθε έπιπλο υψηλής αισθητικής έτσι και η πολυθρόνα βιβλιοθήκη είναι κατασκευασμένη από ποιοτικά υλικά . Μπορείτε να προσαρμόσετε αυτή την καρέκλα σύμφωνα με τις δικές σας προτιμήσεις, αφού είναι διαθέσιμη σε διάφορα είδη ξύλου (και χρώματα). Επίσης, τα μαξιλάρια έρχονται σε μια ποικιλία χρωμάτων και υφασμάτων.

 

ide Η πολυθρόνα βιβλιοθήκηbibliochaise_08

 

Δεν πρέπει να ξεχάσουμε βέβαια ότι υπάρχει και η Πούφ βιβλιοθήκη. Η Πουφ βιβλιοθήκη (Bibliopouf) μπορεί να αγοραστεί ως ένα κομμάτι για να συντροφεύει την πολυθρόνα βιβλιοθήκη, αλλά λειτουργεί επίσης ως ένα αυτόνομο κομμάτι από μόνη της. Μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη σελίδα της Nobody&co και να θαυμάσετε και τα υπόλοιπα έργα τους καθώς και περισσότερα χαρακτηριστικά.

 

ide Η Πουφ βιβλιοθήκη bibliopouf_02

 

ide Η Πουφ βιβλιοθήκη bibliopouf_01

Η πολυθρόνα βιβλιοθήκη αναρτήθηκε: 30 Σεπτεμβρίου, 2015 από το Σπίτι και Διακόσμηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *