Η ομορφιά του μοντέρνου διαμερίσματος

Ένα ευρύχωρο μοντέρνο διαμέρισμα με ιδιαίτερη σχεδίαση

Η μοντέρνα σχεδίαση του εσωτερικού είναι εμφανής. Χάρις την σωστή επιλογή υφών και χρωμάτων δημιουργείται μια ταυτότητα, ένας προσωπικός χώρος.

Χαρακτηριστικό αυτής της μοντέρνας κατοικίας που δύσκολα μπορεί κάποιος να παρατηρήσει, είναι η αυστηρή τήρηση των γραμμών. Αυτό σημαίνει ότι σχεδόν όλα τα διακοσμητικά στοιχεία στον χώρο είναι τοποθετημένα σε 90 μοίρες, με εξαίρεση οι καρέκλες μπροστά στο τζάκι.

 

kat μοντέρνο διαμέρισμα Svoya 003

φώτο: Svoya Studio

Το ξύλινο παρκέ του δαπέδου και ο κρυφός φωτισμός, είναι στοιχεία που μαλακώνουν και ζεσταίνουν την ατμόσφαιρα.

 

kat μοντέρνο διαμέρισμα Svoya 001

φώτο: Svoya Studio

Το συγκεκριμένο ύφος διακόσμησης μπορεί να φαίνεται αυστηρό, βοηθάει όμως πολύ όταν θέλουμε να πειραματιστούμε με μοντέρνα έπιπλα. Η ποικιλομορφία των διακοσμητικών στοιχείων, ομαδοποιείται κατά κάποιον τρόπο μέσα από την τήρηση των γραμμών.

 

kat μοντέρνο διαμέρισμα Svoya 002

φώτο: Svoya Studio

Το πράσινο τείχος δίνει ενέργεια στο εσωτερικό, όπως χαρακτηριστικά λέμε «προσθέτει», μέσω του φορτίου του και της υφής του. Αν σκοπεύετε να εγκαταστήσετε κάτι παρόμοιο, αναζητήστε ένα χώρο που να έχει πλησίον της εγκατάστασης μεγάλα παράθυρα, επειδή για την ανάπτυξη των φυτών απαιτείται άπλετο φως. Να σημειωθεί ότι χρειάζεται επιπλέον υδραυλική εγκατάσταση για να ποτίζεται το φυτό και να μην δημιουργείται ατσαλιά. Τα φωτιστικά που συνοδεύουν το πράσινο τείχος έχουν τοποθετηθεί έξυπνα. Λόγο της επανάληψης μοιάζουν σχεδόν με μουσικές νότες στο χαρτί.

 

kat μοντέρνο διαμέρισμα Svoya 004

φώτο: Svoya Studio

Η Svoya Studio χειρίζεται άψογα τον κρυφό φωτισμό όπως φαίνεται παραπάνω και σίγουρα καλύπτει κάθε ανάγκη στον προσωπικό και επαγγελματικό χώρο.

Η ομορφιά του μοντέρνου διαμερίσματος αναρτήθηκε: 26 Οκτωβρίου, 2015 από το Σπίτι και Διακόσμηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *