Γνωρίστε την Ίνα Μελίδου και τα έργα της

Ανακαλύψτε τα έργα της ζωγράφου

 

Στα έργα της Ίνας Μελίδου θα βρείτε σίγουρα τον δικό σας πίνακα, είτε πρόκειται για τοπίο, νεκρή φύση, προσωπογραφίες, μέχρι σουρεαλιστικά πορτρέτα που ταξιδεύουν τον νου.

 

Η ζωγράφος Ίνα Μελίδου

 

Γεννήθηκε στην Γεωργία και είναι καθηγήτρια φυσικής, απόφοιτη του Πανεπιστημίου της Οδησσού. Προέρχεται από καλλιτεχνική οικογένεια και από πολύ μικρή ηλικία ασχολήθηκε με την ζωγραφική. Από το 1994 ζει μόνιμα στην Αθήνα και έχει παρακολουθήσει μαθήματα σχεδίου και ζωγραφικής καθώς και σεμινάρια χρωματοποιίας στο εργαστήρι ζωγραφικής του Θοδωρή Χρόνη. Είναι μέλος της Ένωσης Εικαστικών Καλλιτεχνών ΔΙΩΝΗ.

 

Με πηγή έμπνευσης οτιδήποτε μπορεί να την ωθήσει στην δημιουργία, η Ίνα Μελίδου αποτυπώνει με μοναδικό τρόπο και τεχνική τις σκέψεις της πάνω στον καμβά. Με στήριξη τις θετικές κριτικές για τα έργα της, συνεχίζει να ζωγραφίζει με πνεύμα αισιόδοξο και δημιουργικό.

 

Λουλούδια με μήλα και βιβλία, λάδι σε καμβά (35×25) @ Ina Melidou

 

Ζωγραφίζει πιο πολύ με χρώματα λαδιού, αφού όπως αναφέρει «μου αρέσει σαν υφή πάνω σε καμβά και ο τρόπος που αναμειγνύονται μεταξύ τους πάνω στην παλέτα»

 

Έχεις κάποιο έργο που έχεις ξεχωρίσει από τα υπόλοιπα και αν ναι, ποιο;

Όλα τα  έργα είναι μοναδικά για μένα, στο κάθε ένα έχω βάλει ένα κομμάτι του εαυτού μου, ίσως  το τελευταίο έργο είναι ξεχωριστό για μένα και λόγο θέματος και λόγο χρωματικής απόδοσης.

 

Τοπίο @ Ina Melidou

 

Ποιο είναι το χρονικό διάστημα που χρειάζεσαι για να ολοκληρώσεις ένα έργο;

Σχετικά με το χρονικό διάστημα.. δεν υπάρχουν χρονικά όρια, δεν εξαρτάται ούτε από το μέγεθος και ούτε θεματικά. Ένα έργο μπορεί να ολοκληρωθεί και σε 4-6 ώρες και σε 4-6 εβδομάδες , καμιά φορά μπορεί μετά από αρκετούς μήνες να ξαναγυρίσω σε κάποιο έργο, επειδή θα παρατηρήσω καλύτερα και θα κάνω αλλαγές..  Αυτό βέβαια αφορά μόνο ελαιογραφίες.

 

Γυναίκα στον γκρεμό @ Ina Melidou

 

Σπίτι με θέα την θάλασσα @ Ina Melidou

 

Οι πίνακές της έχουν φιλοξενηθεί σε αρκετές εκθέσεις και σίγουρα αξίζουν της προσοχής μας. Τα έργα ζωγραφικής της Ίνας Μελίδου είναι έργα τέχνης που μας παρασύρουν σ έναν άλλο κόσμο και σίγουρα ενισχύσουν την αισθητική του χώρου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα έργα της Ίνας Μελίδου μπορείτε να επισκεφτείτε τον επίσημο ιστότοπο melidou-art.com

Γνωρίστε την Ίνα Μελίδου και τα έργα της αναρτήθηκε: 15 Φεβρουαρίου, 2017 από το Σπίτι και Διακόσμηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *