Ζάντες αλουμινίου στο καθιστικό

Κάποιοι θα τα θεωρήσουν κιτς και ίσως όχι άδικα και κάποιοι θα τα βρούν συμπαθητικά. Ο λόγος για τα τραπεζάκια που έχουν σαν βασικό υλικό κατασκευής, παλιές, φθαρμένες ή απλά αχρησιμοποίητες ζάντες αλουμινίου.

ide zantes diakosmisi 3

H πρακτικοτητά τους είναι αδιαμφισβήτιτη ,η αισθητική τους όμως αμφιλεγόμενη γι’ αυτό και κάποιος ίσως δε θελήσει να δαπανήσει κόπο και χρήμα για να τα κατασκευάσει. Το spitikaidiakosmisi.gr παρουσιάζει τρία απ΄αυτά που δεν απαιτούν ιδιαίτερο εξοπλισμό και η κατασκευή τους είναι εξαιρετικά απλή.

ide zantes diakosmisi 0

Κατασκευάστε ξύλινο ορθογωνικό κιβώτιο ή πάρτε ένα ετοιμο και αφήστε την πάνω έδρα του ελεύθερη. Τοποθετείστε μέσα σ’ αυτό δυο διαφορετικού διαμετρήματος και τύπου ζάντες. Αφήστε οπή στο κιβώτιο που να επιτρέπει τη διέλευση καλωδίου συνδεδεμένου με χρωματιστό λαμπτήρα. Κλείστε το με ορθογωνικό τζάμι.

 

ide zantes diakosmisi 1

Απαιτείται ένα σετ από όμοιες καλοδιατηρημένες και καλογυαλισμένες ζάντες ίδιας διαμέτρου. Τις πλαισιώνει ένα αλουμινένιο ορθογωνικό πλαίσιο που στις γωνίες του εφαρμόζει σ αυτές ώστε να μη τις καταστρέφει και πάνω στην όλη κατασκευή τοποθετείται ορθογωνικό τζάμι.

ide zantes diakosmisi 2

Η πιο απλή κατασκευή. Ζάντα αλουμινίου με τον άξονα της σε κάθετη θέση και πάνω της εφάπτεται ομόκεντρο κυκλικό τζάμι. Απλό, πρακτικό και φθηνό. Δεν φθείρει τη ζάντα.

Ζάντες αλουμινίου στο καθιστικό αναρτήθηκε: 30 Σεπτεμβρίου, 2015 από το Σπίτι και Διακόσμηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *