Εσωτερική πισίνα

Η κατασκευή ιδιωτικής πισίνας εσωτερικού χώρου προϋποθέτει ειδική μελέτη από τα αρχικά στάδια σχεδιασμού της κατοικίας. Το μέγεθος, το σχήμα, το χρώμα, ο φωτισμός, η τοποθέτησή της είναι άμεσα εξαρτώμενα από τους υπόλοιπους χώρους.
Ο τρόπος κατασκευής της πισίνας εσωτερικού χώρου δεν διαφέρει σημαντικά από αυτόν μιας εξωτερικής, ωστόσο θα πρέπει να λαμβάνεται υπόψη η τοποθέτησή της μέσα στην κατοικία σε χώρο με κατάλληλη υγρασία, θερμοκρασία και προσανατολισμό.

ide εσωτερική πισίνα 03

Στο σχεδιασμό πισίνας λαμβάνουμε υπόψη τις διαστάσεις του ανθρώπινου σώματος, την απαιτούμενη επιφάνεια για τις κινήσεις στη διάρκεια της κολύμβησης, τον αριθμό χρηστών, το απαιτούμενο βάθος για την ασφάλεια σε σχέση με τους βατήρες και την ασφάλειά τους. Η θερμοκρασία του αέρα του δωματίου είναι απαραίτητο να κυμαίνεται στους 28 – 30°C, ενώ τα επίπεδα της σχετικής υγρασίας στο 60 με 70%. Ακόμη, θα πρέπει να εναρμονίζεται με τους υπόλοιπους χώρους της κατοικίας, να είναι λειτουργική και να διαθέτει κάποιους βοηθητικούς χώρους για την εξυπηρέτηση των χρηστών.

ide εσωτερική πισίνα 05

ide εσωτερική πισίνα 06

ide εσωτερική πισίνα 07

ide εσωτερική πισίνα 08

ide εσωτερική πισίνα 15

ide εσωτερική πισίνα 17

ide εσωτερική πισίνα 22

Εσωτερική πισίνα αναρτήθηκε: 4 Οκτωβρίου, 2015 από το Σπίτι και Διακόσμηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *