Εστιατόριο για παιχνίδι

Το παιχνιδιάρικο εστιατόριο Kukumuku στο Βίλνιους (Λιθουανία) είναι ειδικά σχεδιασμένο για οικογένειες με παιδιά. Το Kukumuku, ένα εστιατόριο σχεδιασμένο με παιγνιώδη τρόπο από την εταιρία Plazma Architecture Studio ενισχύει το δημιουργικό πνεύμα και μας προκαλεί να … παίξουμε μαζί με τα παιδιά μας

epx estiatorio oikogenia 1Το συναρπαστικό μέρος βρίσκεται στην καρδιά του Βίλνιους, πρωτεύουσα της Λιθουανίας και δίνει μεγάλη προσοχή σε ό, τι θέλουν τα παιδιά.

epx estiatorio oikogenia 2

Φως, ζεστασιά, χρώματα και την συνολική θετική ατμόσφαιρα που αποτελούν τα βασικά στοιχεία που κάνουν αυτό το μέρος ένα φωτεινό περιβάλλον, κατάλληλο για οικογένειες με παιδιά. Το Kukumuku χωρίζεται σε διάφορα τμήματα: χώρος φαγητού, μπαρ – καφέ, θέατρο και ειδικά σημεία για παιχνίδι. Παρά τους προφανείς περιορισμούς χώρου, τα παιδιά μπορούν να παίξουν ελεύθερα σε όλο τον κύριο χώρο.

epx estiatorio oikogenia 3

epx estiatorio oikogenia 4

Μέσα από τα μοναδικά έργα τέχνης που εμπεριέχονται στο εστιατόριο, μέσα από τα αφηρημένα σχέδια, ενθαρρύνουμε τα παιδιά να εκφράσουν τη δημιουργικότητά τους. Φέρνει έξω την περιέργεια και τη δημιουργική σκέψη και για τα παιδιά αλλά και για τους ενήλικες. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά βοηθούν να δημιουργηθεί μια σταθερή ευχάριστη διάθεση.

epx estiatorio oikogenia 5

epx estiatorio oikogenia 6

epx estiatorio oikogenia 7

Εστιατόριο για παιχνίδι αναρτήθηκε: 5 Οκτωβρίου, 2015 από το Σπίτι και Διακόσμηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *