Υπέροχα έργα από ακρυλικό γυαλί της Blue Nature

 

Απομεινάρια ξύλων, γνωστά και ως φθαρμένα ξύλα (driftwood), κορμοί και κλαδιά σαν αυτά που ξεβράζουν οι παλίρροιες, είναι πολύ πετυχημένα στοιχεία που βρίσκονται εσώκλειστα μέσα σε ακρυλικό γυαλί. Αν και δεν είναι τεχνικά ένα είδος γυαλιού, ιστορικά η ουσία έχει πάρει την ονομασία ακρυλικό γυαλί ή απλά ακρυλικό. Η επιστημονική του ονομασία είναι συνθετικό πολυμερές μεθακρυλικού μεθυλεστέρα. Συχνά χρησιμοποιείται αντί του γυαλιού λόγω του ότι είναι ελαφρύτερο και ανθεκτικότερο από αυτό.

 

af διακόσμηση ακρυλικό γυαλί Blue Nature F 163R

 

Ο συνδυασμός από ακρυλικό γυαλί είναι μια αποκλειστική ιδέα των σχεδιαστών της Bleu Nature που εφαρμόζουν μια ιδιαίτερη τεχνική για την δημιουργία επίπλων υψηλής αισθητικής. Ευθύς, στην θέα των έργων, ο παρατηρητής νιώθει την ενέργεια και μια κρυφή πρόκληση να έρθει πιο κοντά, συνειδητοποιώντας πόσο ελκυστικό είναι το θέαμα.

 

Ακρυλικό γυαλί @ Bleu Nature

Ακρυλικό γυαλί @ Bleu Nature

 

Η αίσθηση του κομμένου και ταλαιπωρημένου ξύλου, συντρίμμια της φύσης ακινητοποιημένα μέσα στον χρόνο, προκαλούν μια νοσταλγία που μεταφέρεται σε ολόκληρο το έργο, και σε συνδυασμό με την τεχνική του ακρυλικού γυαλιού παράγεται ένα καθαρά μοντέρνο έπιπλο που μπορεί να χαρακτηριστεί και ως έργο τέχνης.

 

ακρυλικό γυαλί @ Bleu Nature

ακρυλικό γυαλί @ Bleu Nature

 

Τα έργα είναι σε διάφορα μεγέθη και σχήματα, περικλείουν πολλών ειδών ξύλα κάτω από διαφορετικές όψεις και κατεργασίες. Τα έργα την Blue Nature μπορείτε να τα βρείτε μέσα από το επίσημο site bleunature.com καθώς και άλλα μοναδικά έργα που θα σας εκπλήξουν. Ευχαριστούμε πολύ για την άμεση ανταπόκριση τους και για τις υπέροχες φωτογραφίες που μας παραχώρησαν.

 

Ακρυλικό γυαλί @ Bleu Nature

Ακρυλικό γυαλί @ Bleu Nature

 

Υπέροχα έργα από ακρυλικό γυαλί της Blue Nature αναρτήθηκε: 5 Οκτωβρίου, 2015 από το Σπίτι και Διακόσμηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *