Ένα μίνι σπίτι που όλοι θα το ζήλευαν

To ONE + όπως αποκαλείται η συγκεκριμένη κατασκευή είναι ένα μίνι σπίτι σπονδυλωτού χαρακτήρα που σχεδιάστηκε από την σουηδική εταιρία Add a Room. Είναι 15 τετραγωνικά μέτρα με διάφορες εσωτερικές επιλογές όπως μπάνιο, κουζίνα, κρεβάτια, και ντουλάπες. Το καινοτόμο αρθρωτό σύστημα του σπιτιού έχει πολλές ενότητες οι οποίες μπορούν να συνδέονται μεταξύ τους με διαφορετικούς τρόπους για να μετατρέπεται έτσι ώστε να αποκτά διαφορετική ιδιότητα, όλα βέβαια με στόχο τις ατομικές ανάγκες των χρηστών.

kai mini spiti 04

kai mini spiti 03

Ο σχεδιαστής που χρησιμοποιείσαι βιώσιμα υλικά για το μίνι σπίτι με επίκεντρο την λειτουργικότητα, την ομορφιά και το περιβάλλον. Χτισμένο από πεπειραμένους Σουηδούς ξυλουργούς, το μίνι σπίτι είναι πλήρως μονωμένο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για όλες τις εποχές. Τα σπίτια χτίζονται πλήρως στην εταιρεία και αργότερα μεταφέρονται στον χώρο του χρήστη. Ο συνδυασμός των βιώσιμων υλικών και του υψηλού ποιοτικού επιπέδου κατασκευής, εξασφαλίζει την αξιοπιστία και την μικρότερη συντήρηση.

kai mini spiti 09

kai mini spiti 10

kai mini spiti 08

Το λεπτό πλαίσιο των παραθύρων VELFAC και οι συρόμενες πόρτες αφήνουν να μπει περισσότερο φυσικό φως την ημέρα, από τις παραδοσιακές εναλλακτικές λύσεις και να αυξήσει την αίσθηση του φωτός και του χώρου εντός της κατασκευής . Ο συνδυασμός των υαλοπινάκων υψηλής απόδοσης και εσωτερικού ξύλινου πλαισίου εγγυάται την εσωτερική θερμοκρασία και την γαλήνη στο εσωτερικό. Οι τιμές U μπορούν να φτάσουν τόσο χαμηλά όσο 0.7W/m2k.

kai mini spiti 05

kai mini spiti 06

kai mini spiti 15

kai mini spiti 02

kai mini spiti 13

kai mini spiti 12

Ένα μίνι σπίτι που όλοι θα το ζήλευαν αναρτήθηκε: 4 Οκτωβρίου, 2015 από το Σπίτι και Διακόσμηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *