Διακόσμηση σπιτιού 2015

Διακόσμηση σπιτιού για το 2015, τα κύρια στοιχεία στην διακόσμηση που εμφανίστηκαν για φέτος.

Κάθε χρόνο εμφανίζονται νέες τάσεις στον χώρο της διακόσμησης, κάποιες παρμένες από το παρελθόν, κάποιες άλλες με μια μικρή διαφοροποίηση και κάποιες εντελώς φρέσκιες.

Η διακόσμηση σπιτιού για το 2015 στην παγκόσμια αγορά δεν έχει δείξει ακόμα κάποια έντονη αλλαγή. Δεν θα σταθούμε στα μεγάλα brands που πλασάρουν τις καινούργιες σειρές προϊόντων τους, αλλά την τάση που παρατηρείται στα χρώματα και στα μεγέθη.

 

Έξυπνη προσθήκη χρώματος στο καθιστικό @ popsugar

Έξυπνη προσθήκη χρώματος στο καθιστικό @ popsugar

Κοινό σημείο στην διακόσμηση σπιτιού για το 2015, είναι η χρήση του γαλάζιου χρώματος που έχουν χρησιμοποιήσει πολλοί γνωστοί σχεδιαστές στα καινούργια τους έργα. Οι αποχρώσεις του μπλε μέσα από πίνακες ζωγραφικής μεγάλου μεγέθους είναι ένας εύκολος τρόπος να το επιτύχουμε. Οι νέες τάσεις στην εσωτερική διακόσμηση προστάζουν πειραματισμούς σε μεγάλους χώρους, vintage έπιπλα και υφαντά.

 

66" Ennis Acrylic Freestanding Slipper Tub

66″ Ennis Acrylic Freestanding Slipper Tub

Η ανεξάρτητη μπανιέρα είναι ένα ακόμα στοιχείο που επανέρχεται στην σύγχρονη διακόσμηση. Η αίσθηση του μοντέρνου και του ρομαντικού που εκφράζουν τέτοιου είδους μπανιέρες είναι στην πρώτη επιλογή στις πολυτελές κατοικίες. Κύριο χαρακτηριστικό, η απλή γραμμή σχεδίασης και η έλλειψη ποδιών στήριξης.

 

Zero-Reno Kitchen @ onekingslane

Zero-Reno Kitchen @ onekingslane

Ένα επιπλέον στοιχείο στην διακόσμηση κουζίνας που έκανε την εμφάνιση του για φέτος είναι η χρήση μπρούτζινων εξαρτημάτων. Τα γυαλισμένα μπρούτζινα υλικά δένουν αρμονικά σε χώρους όπως είναι η κουζίνα και το μπάνιο και είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με έπιπλα που έχουν αντικέ φινίρισμα.

Διακόσμηση σπιτιού 2015 αναρτήθηκε: 12 Σεπτεμβρίου, 2015 από το Σπίτι και Διακόσμηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *