Διακόσμηση κομμωτηρίου

Η διακόσμηση σε επαγγελματικό χώρο για έναν διακοσμητή δεν είναι απλά η σύνθεση ζεστών χρωμάτων αλλά και η ολοκλήρωση ενός χώρου που θα δίνει στον πελάτη μια ζεστή και οικία ατμόσφαιρα. Ο διακοσμητής Margaux Keller έχει δημιουργήσει ένα άνετο και ιδιαίτερα φιλικό περιβάλλον για κομμωτήριο στην παραθαλάσσια πόλη της Μασσαλίας, στην Γαλλία.

kat διακόσμηση μαγαζιού καταστήματος κομμωτήριο_margaux_keller_bertrand_guillon_02

Δεδομένης της ντόπιας κουλτούρας, ο Keller διακόσμησε το χώρο με τρόπο που αντιπροσωπεύει την κουλτούρα της στυλίστας Pascal Lancien και του κομμωτηρίου της.

kat διακόσμηση μαγαζιού καταστήματος κομμωτήριο_margaux_keller_bertrand_guillon_03

kat διακόσμηση μαγαζιού καταστήματος κομμωτήριο_margaux_keller_bertrand_guillon_04

Στον χώρο όπου υπάρχουν οι νιπτήρες, ο διακοσμητής σχεδίασε μια μονόπλευρη ξύλινη υποδοχή εμπνευσμένος από τις καμπίνες των τοπικών αλιέων, διακριτικά κρυμμένο στο τέλος του χώρου για να διατηρήσει την απαιτούμενη προστασία από αδιάκριτα βλέμματα που επιβάλλεται στους χώρους αυτούς.

 

kat διακόσμηση μαγαζιού-καταστήματος-κομμωτήριο_margaux_keller_bertrand_guillon_30

Το κούρεμα και το styling λαμβάνουν χώρα σε επιμέρους χώρους που έρχονται με τοξωτούς, ελαφρώς καμπυλωτούς καθρέφτες, για να διατηρήσει περαιτέρω την αίσθηση της οικειότητας για τους πελάτες.

 

kat διακόσμηση μαγαζιού-καταστήματος-κομμωτήριο_margaux_keller_bertrand_guillon_40

kat διακόσμηση μαγαζιού καταστήματος κομμωτήριο_margaux_keller_bertrand_guillon_05

Από τα κρεμαστά φωτιστικά που είναι κατασκευασμένα από γυαλί, Ιταλικής προέλευσης, και εμπνευσμένος από τα κλασσικά vintage στεγνωτήρια μαλλιών, με έναν απλό καναπέ να προβάλει στην αίθουσα αναμονής, ο διακοσμητής Keller δημιούργησε έναν σύγχρονο χώρο, ντυμένο σε τόνους γαλάζιου και κίτρινου.

kat διακόσμηση μαγαζιού καταστήματος κομμωτήριο_margaux_keller_bertrand_guillon_10

Ένα μείγμα από τσιμέντο και πλακάκια στο πάτωμα του καταστήματος, δημιουργεί ένα νεύμα προς την τοπική Προβηγκία παράδοση, ενισχύοντας και με αυτόν τον τρόπο την ταυτότητα και την προέλευση το χώρου.

Διακόσμηση κομμωτηρίου αναρτήθηκε: 5 Οκτωβρίου, 2015 από το Σπίτι και Διακόσμηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *