Γκράφιτι, η τέχνη του δρόμου στο σπίτι μας

Ανεξαρτήτως αν κάποιος είναι οπαδός ή όχι των graffiti , της αμφιλεγόμενης αυτής τέχνης του δρόμου ,κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί ότι έχει εντυπωσιαστεί κάποτε με κάποια απ’ αυτά κυρίως για τη ζωντάνια και την ποικιλοχρωμία που προσδίδουν στο χώρο.

kat-grafiti-domatio-3

kat-grafiti-domatio-5

Φυσικά αναφερόμαστε σε καλλιτεχνικό graffiti και όχι σε ατάκτως ερριμμένες μουντζούρες και σύμβολα που μοναδικός τους στόχος είναι να βανδαλίσουν και όχι να ανανεώσουν τον τοίχο. Μπορεί όμως η τέχνη του δρόμου να εισέλθει στο εσωτερικό ενός σπιτιού; Ασφαλώς , αρκεί εσείς να είστε έτοιμοι να την αποδεχτείτε.

kat-grafiti-domatio-4

kat-grafiti-domatio-6

Πάρτε μερικά σπρευ χρώματος και αφήστε τη φαντασία σας ελέυθερη. Για καλύτερο βέβαια αισθητικό αποτέλεσμα αφήστε κάποιον street artist να το κάνει για σας. Αν πάλι έχετε αμφιβολίες για την επιλογή σας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτοκόλλητα τοίχου με έτοιμα πρότυπα graffiti. Μπορούν να αφαιρεθούν όποτε το θελήσετε χωρίς να βλάψουν τη βαφή του τοίχου.

kat-grafiti-domatio-7

kat-grafiti-domatio-2

Γκράφιτι, η τέχνη του δρόμου στο σπίτι μας αναρτήθηκε: Σεπτέμβριος 30th, 2015 από το DecoPlus
Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin

2 comments

Leave Comment
  1. Menia

    Θα μπορούσατε να μας πληροφορήσετε για το ποιος μπορεί να διακοσμήσει με graffiti τον χώρο μας; Σας ευχαριστώ

  2. Katerina

    Μια έξυπνη κίνηση, είναι να επισκεφτείς ένα κατάστημα με γραφικές τέχνες (που φτιάχνουν λογότυπα και πινακίδες) της περιοχής σου και να ρωτήσεις ή εναλλακτικά να επισκεφτείς ένα κατάστημα που κάνει Tattoo. Οι άνθρωποι που ειδικεύονται με την τέχνη του γκράφιτι σίγουρα θα έχουν στοιχεία επικοινωνίας σε αυτά τα σημεία. Αν και πάλι δεν βρεις λύση, τότε μια τελευταία κίνηση είναι να επισκεφτείς ένα κατάστημα δίσκων hip hop μουσικής, επειδή ως γνωστόν το γκράφιτι αποτελεί μέρος της κουλτούρας hip hop.

    Άσχετο, για να κάνεις λίγο πλάκα, όταν ρωτήσεις στα καταστήματα για το γκράφιτι, χρησιμοποίησε την λέξη τοιχογράφημα στην αρχή (ελληνική ορολογία). 🙂

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *