Τα γιγάντια λουλούδια στην διακόσμηση

Χειροποίητα, ζωγραφισμένα στο χέρι, τέλεια διακοσμητικά που μεταμορφώνουν τον χώρο σας.

 

Στον κόσμο της διακόσμησης ανακαλύπτουμε συνεχώς νέους τρόπους και υλικά για να δημιουργούμε διακοσμητικά αντικείμενα, έργα τέχνης κα κάθε είδους κατασκευές που αναβαθμίζουν τον χώρο μας και ανεβάζουν το επίπεδο της αισθητικής. Υπάρχουν άνθρωποι που η έμφυτη τάση τους για δημιουργία εκφράζεται μέσα από εντυπωσιακά έργα τους.

Σε αυτή την κατηγορία ανήκει η Marilena Doria, σύζυγος, μητέρα και καλλιτέχνης. Η αγάπη της για τα χρώματα και τα λουλούδια την οδήγησε να κάνει το χόμπι της επάγγελμα.

 

Giant Flowers by Marilena Doria

Το αποτέλεσμα είναι τα Γιγάντια Λουλούδια (Giant Flowers). Ξεκίνησε μόνη της, στην αρχή με υλικά που είχαν βάση το νάιλον και στην συνέχεια πειραματιζόταν με όλο και περισσότερα υλικά. Το υλικό που πλέον χρησιμοποιεί είναι το συμπολυμερές αιθυλένιο και οξικού βινυλίου, γνωστό και ως EVA (Ethylene Vinyl Acetate).

 

Τα γιγάντια λουλούδια στην διακόσμηση βιτρίνας καταστήματος. Giant Flowers by Marilena Doria

Τα γιγάντια λουλούδια δεν είναι τόσο γνωστά στην χώρα μας, ούτε όμως και στην γειτονική Ιταλία. Πέραν τον εργοστασιακών κατασκευών που βρίσκουμε στο εμπόριο που είναι προφανώς κατώτερης ποιότητας, τα χειροποίητα έχουν πολύ μεγαλύτερη αξία γιατί απαιτούν περισσότερο χρόνο, μεράκι και κόπο, γι αυτό άλλωστε και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.

Όπως παραδέχτηκε η Marilena Doria στο Σπίτι και Διακόσμηση “Κάθε φορά που πουλάω ένα λουλούδι το κάνω με βαριά καρδιά, αλλά σίγουρα θα δώσει χαρά στον νέο του ιδιοκτήτη.. Κάθε ιδέα είναι για μένα η βάση της έμπνευσης και κάθε καινούργιο λουλούδι μια πρόκληση που πρέπει να φέρω εις πέρας..”.

 

Giant Flowers by Marilena Doria

 

Σήμερα, η Marilena Doria φτιάχνει λουλούδια και κατά παραγγελία, μόνα τους ή σε συνθέσεις. Είναι φανερό ότι αυτά τα υπέροχα γιγάντια λουλούδια, μπορούν να βρουν την δική τους θέση σε πολλούς και διαφορετικούς χώρους, από την διακόσμηση του σπιτιού, τον διάκοσμο των καταστημάτων και των βιτρινών, τον στολισμό δεξιώσεων, μέχρι και στο γέμισμα ενός πλατό.

Δεν είναι όμως όλα τα λουλούδια τεράστια, το μέγεθος των λουλουδιών μπορεί να ξεκινήσουν από τα 7 εκατοστά και να φτάσουν το 1 μέτρο. Ιδανικός συνδυασμός για να στολίσετε την δεξίωση του γάμου σας, όπως επίσης και τις μπομπονιέρες με αυτά τα φανταστικά χειροποίητα λουλούδια.

 

Giant Flowers by Marilena Doria

Βασικό χαρακτηριστικό και δείγμα της καλλιτεχνικής αξίας, είναι ότι κάθε λουλούδι είναι ζωγραφισμένο στο χέρι για να είναι αληθοφανές. Τα έργα που κοσμούν το πορτοφόλιο της Marilena Doria μιλούν από μόνα τους.

Για να μάθετε περισσότερα για τα γιγάντια λουλούδια επισκεφτείτε τον ιστότοπο Giant Flowers.

 

Τα γιγάντια λουλούδια στην διακόσμηση αναρτήθηκε: 8 Σεπτεμβρίου, 2018 από το Σπίτι και Διακόσμηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *