Για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

 

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στις 14 Φεβρουαρίου είναι η μέρα των ερωτευμένων. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος έρχεται η στιγμή που πρέπει να δείξουμε την αγάπη μας και τον έρωτα μας στον ή στην σύντροφο μας. Το δώρο έχει αξία σαν πράξη και όχι σαν κόστος, γι αυτό λοιπόν βρήκαμε μια καταπληκτική ιδέα για να εντυπωσιάζεται το έτερον ήμισυ με μια γλυκιά δημιουργία.

 

­ÁÉıÂ

 

Το δερμάτινο μπρελόκ καρδούλα σίγουρα θα χαρίσει πολλά χαμόγελα και θα κερδίσει τις εντυπώσεις. Ένα μικρό δώρο για τους ανθρώπους που αγαπάτε περισσότερο.

 

­έρωτας αγάπη δημιουργία

Τα υλικά που θα χρησιμοποιήσετε είναι, ένα κομμάτι από δέρμα ή απομίμηση δέρματος, ένα νήμα κεντήματος, ένα μπρελόκ, μια βελόνα, ψαλίδι και μια ισχυρή κόλλα.

 

­έρωτας αγάπη δημιουργία

Αρχικά κολλάμε το νήμα στην πρώτη δερμάτινη καρδιά, και ύστερα κολλάμε την δεύτερη από πάνω της.

 

­ÁÉıÂ

Παίρνουμε το νήμα και κεντάμε την άκρη της καρδιάς. Ξεκινώντας, κάνουμε έναν κόμπο στο πάνω μεσαίο μέρος και σιγά σιγά όπως φαίνεται και στην φωτογραφία ολοκληρώνουμε την διαδικασία. Ολοκληρώνοντας την περίμετρο κάνουμε έναν τελευταίο κόμπο εκεί που έγινε ο αρχικός, ύστερα κόβουμε το επιπλέον νήμα.

 

­ÁÉıÂ

Έτοιμη η δημιουργία μας! Περισσότερες πληροφορίες στο dreamalittlebigger. Μπορείτε να δοκιμάσετε σε όποιο χρώμα εσείς προτιμάτε. Χρόνια πολλά!!

Για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου αναρτήθηκε: 30 Σεπτεμβρίου, 2015 από το Σπίτι και Διακόσμηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *