Βραβευμένα σχέδια επίπλων από την Formabilio

Τα αποτελέσματα του μεγάλου διαγωνισμού της Formabilio. Μοντέρνα σχέδια επίπλων που εντυπωσιάζουν.

 

Στόχος του διαγωνισμού ήταν να σχεδιαστούν κομμάτια επίπλων εμπνευσμένα από την αρσενική φύση. Τα σχέδια που υποβλήθηκαν, συνολικά 205, είναι έργα σχεδιαστών από όλο τον κόσμο, μέσω της online πλατφόρμας και επιλέχθηκαν από τους λάτρεις της διαδικτυακής κοινότητας του design, Formabilio.

 

id μεγάλο πόδι σκαμνί έπιπλο Formabilio 003

Το σύνθημα της Ziya Tanalı “χωρίς ρομαντισμό, δεν θα υπήρχε ορθολογισμός» είναι κάτι με το οποίο ο Alper Gündüz ταυτίζεται, υποστήριξε επίσης οτι “Για μένα, το σχέδιο δεν διαφέρει σε τίποτα από την μουσική, την ποίηση ή την αρχιτεκτονική. Όλα μας επηρεάζουν. Περιέχουν νοημοσύνη και ευαισθησία ». Το Μεγάλο Πόδι (Big Foot) είναι ενα ελκυστικό, φιλικό προς το περιβάλλον σκαμνί με αρρενωπό χαρακτήρα, ιδέα του Τούρκου σχεδιαστή επίπλων Alper Gunduz.

 

id μεγάλο πόδι σκαμνί έπιπλο Formabilio 002

 

id μεγάλο πόδι σκαμνί έπιπλο Formabilio 001

Το Μεγάλο Πόδι (Big Foot) έπιπλο βραβεύτηκε γιατί το σχέδιο του αναμιγνύει ρομαντισμό και ορθολογισμό, την ευφυΐα με την ευαισθησία, την πρακτικότητα και την οικολογική συνείδηση σε ένα μόνο λειτουργικό και μοντέρνο στοιχείο. Αυτό το αρσενικό σκαμνί με τα μεγάλα κόντρα πλακέ πόδια είναι ένας από τους δύο νικητές του διεθνούς διαγωνισμού που ξεκίνησε τον Αύγουστο από την Formabilio, την ιταλική μάρκα επίπλου και αξεσουάρ σπιτιού. Στην ίδια κατηγορία νικητής είναι και η καρέκλα FUDO του σχεδιαστή Raffaele Bonadies. Τα μεταλλικά του μέρη είναι από αλουμίνιο και το χρώμα στο κύριο σχέδιο είναι μαύρο.

 

 

id μεγάλο πόδι σκαμνί έπιπλο Formabilio 007

 

id μεγάλο πόδι σκαμνί έπιπλο Formabilio 005

Βραβευμένα σχέδια επίπλων από την Formabilio αναρτήθηκε: 5 Οκτωβρίου, 2015 από το Σπίτι και Διακόσμηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *