Ασπρόμαυρη διακόσμηση

Ασπρόμαυρη διακόσμηση ή αλλιώς διακόσμηση σε αποχρώσεις άσπρου και μαύρου. Οι περισσότεροι δεν είμαστε λάτρεις αυτής της τακτικής, αυτό το καταλαβαίνουμε με μια απλή ματιά στον τομέα της διακόσμησης που βρίθει από χρώμα και υφές. Διακόσμηση σημαίνει έκφραση, ωστόσο, είναι πολύ δύσκολο να εκφραστούμε πάνω στον σχεδιασμό ενός χώρου όταν έχουμε μόνο δυο επιλογές στο χρώμα. Στο σημείο αυτό να επισημάνουμε ότι δεν είναι άξιο λόγου να αναλύσουμε αν το άσπρο η το μαύρο θεωρούνται χρώματα, γιατί είναι άσκοπο. Ωστόσο, για τον ίδιο λόγο, η ασπρόμαυρη διακόσμηση είναι ιδιαίτερη, επειδή είναι σπάνια.

 

kat Ασπρόμαυρη διακόσμηση 002

 

Αυτό το μικρό διαμέρισμα που βρίσκεται στην Γαλλία έχει σχεδιαστεί και διακοσμηθεί με βάση αυτή την προοπτική και τα καταφέρνει. Παρατηρούμε ότι έχει μεγάλα παράθυρα ώστε να φωτίζεται αρκετά καλά ο χώρος και παρκέ πάτωμα για να ισορροπεί λίγο την κατάσταση.

 

kat Ασπρόμαυρη διακόσμηση 001

 

kat Ασπρόμαυρη διακόσμηση 004

 

Το μαύρο σε πολλές των περιπτώσεων μπορεί να θεωρηθεί θαυματουργό, όπως στην κουζίνα αυτού του σπιτιού. Αν κάποιος την παρατηρήσει από μακριά θα παρατηρήσει ότι χάνεται στο βάθος του χώρου χωρίς να φαίνονται στοιχεία που ίσως θα θέλαμε να τα κρατήσουμε κρυφά.

 

kat Ασπρόμαυρη διακόσμηση 008

 

kat Ασπρόμαυρη διακόσμηση 007

 

Αν σας άρεσε η δημοσίευση, πατήστε ένα από τα παρακάτω κοινωνικά δίκτυα και μοιραστείτε το με τους φίλους σας!

Ασπρόμαυρη διακόσμηση αναρτήθηκε: 4 Οκτωβρίου, 2015 από το Σπίτι και Διακόσμηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *