Σύστημα ανακύκλωσης νερού στο ντους

Ανακύκλωση νερού στην ντουζιέρα

Μια πολύ έξυπνη εφαρμογή από την EcoVea έρχεται για να μας βοηθήσει στην εξοικονόμηση νερού οικιακής χρήσης.

 

Το σκεπτικό είναι πολύ απλό, μέσω μιας έξυπνης πλατφόρμας που τοποθετείται στην ντουζιέρα, ξεχωρίζει το καθαρό από το βρώμικο νερό την ώρα του ντους, με στόχο μέσα από ένα επιπλέον φιλτράρισμα, το καθαρό νερό να επαναχρησιμοποιείται.

 

Τα σύστημα της EcoVea αναλύει συνεχώς τα λύματα του ντους μέσω του έξυπνου μηχανισμού του στην βάση του ντους. Εάν το νερό είναι βρώμικο (με σαπούνι για παράδειγμα), το σύστημα το αφήνει να φύγει, όπως ένα κανονικό ντους. Εάν το νερό είναι καθαρό, διατηρείται και αμέσως επαναχρησιμοποιείται, αλλά αφού φιλτραριστεί και καθαριστεί επιπλέον.

 

tex ανακύκλωση νερού ecovea 001

 

Η λειτουργία είναι ιδιαίτερα χρηστική ειδικά για αυτούς που αρέσκονται να περνούν πολύ χρόνο μέσα στο ντους. Ενδείκνυται επίσης και για ξενοδοχειακές μονάδες όπου η χαμηλή κατανάλωση είναι σημαντικό επίτευγμα.

 

Όσο πιο πολύ ώρα είναι ο χρήστης στο ντους, τόσο μεγαλύτερη είναι η εξοικονόμηση. Κατά μέσο όρο σε ένα δεκάλεπτο ντους καταναλώνουμε 95 λίτρα νερού και σύμφωνα με την κατασκευάστρια εταιρία, το σύστημα EcoVea καταναλώνει 32 λίτρα, αυτό σημαίνει 66% εξοικονόμηση. Ενώ σε ένα εικοσάλεπτο ντους με το έξυπνο σύστημα η εξοικονόμηση νερού φτάνει το 80%.

Σύστημα ανακύκλωσης νερού στο ντους αναρτήθηκε: 9 Σεπτεμβρίου, 2015 από το Σπίτι και Διακόσμηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *