Έκθεση φωτογραφίας και επίπλου «η άλλη ματιά»

Έκθεση φωτογραφίας και επίπλου, συμπράττουν η φωτογράφος Αλεξία Μπούμπουλη και η δημιουργός επίπλων Γιολάντα Ψαροπούλου.

Τοποθεσία Εκδήλωσης: Αθήνα – Ημερομηνία Εκδήλωσης: 20/05/2015

Η ισχύς εν τη ενώσει. Η φωτογράφος Αλέξια Μπούμπουλη και η δημιουργός επίπλων Γιολάντα Ψαροπούλου συμπράττουν στην έκθεση με τίτλο «η άλλη ματιά» που εγκαινιάζεται την Τετάρτη 20 Μαΐου στο Μουσείο Νεώτερης Κεραμεικής (Μελιδώνη 4-6, Κεραμεικός).

Συνθέτουν ένα περιβάλλον όπου οι λήψεις με θέμα το αστικό τοπίο παρουσιάζονται μαζί με έπιπλα και αντικείμενα, φτιάχνοντας ένα εικαστικό αφήγημα που συνδέει τον πυρήνα της οικίας με αυτόν της πόλης δίνοντας μια άλλη οπτική.

 

Reflections @ alexia boubouli

Reflections @ alexia boubouli

Η Αλέξια Μπούμπουλη καταγράφει και ανακαλύπτει μια παράλληλη πραγματικότητα εκφράζοντας τον τρόπο που βλέπει τα πράγματα, με ένα μικρό T.W.I.S.T. (The Way I See Things)! Απομονώνοντας λεπτομέρειες, αναδεικνύει άλλες πτυχές και εν τέλει προβάλει μια διαφορετική θέαση σε αυτό που έχουμε μάθει να προσπερνάμε.

 

Wooden art works I @ YoP

Wooden art works I @ YoP

Η Γιολάντα Ψαροπούλου κάνει και εκείνη την δική της «αναδίφηση» στο αστικό παρελθόν, μαζεύοντας έπιπλα και αντικείμενα που βρίσκει πεταμένα στην πόλη. Με τρυφερότητα και φαντασία, τους δίνει μια δεύτερη ευκαιρία ζωής, μεταμορφώνοντάς τα. Δημιουργεί νέες φόρμες, λειτουργικές και καλαίσθητες, που διεκδικούν ξανά μια θέση στο σπίτι μας.

Τα έργα των καλλιτεχνών θα φιλοξενηθούν στο Μουσείο μέχρι και τις 2 Ιουνίου. Πρόκειται για μια «άλλη ματιά» ανάμεσα στο «μέσα» και το «έξω», μια διαδρομή από το οικείο στο δημόσιο, μια γέφυρα ανάμεσα σε δύο είδη καλλιτεχνικής δημιουργίας.

 

ek αλλη ματια επιπλο φωτογραφια PROSKLISI

Η αφίσα της έκθεσης «η άλλη ματιά»

Έκθεση φωτογραφίας και επίπλου «η άλλη ματιά» αναρτήθηκε: Σεπτέμβριος 13th, 2015 από το DecoPlus
Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *