Καλώς ορίσατε στο ‘Σπίτι και Διακόσμηση’

Το ‘Σπίτι και Διακόσμηση’ είναι ένα portal που δημιουργήθηκε από ομάδα ανήσυχων ανθρώπων που αγαπούν πολύ την θαλπωρή του σπιτιού, με στόχο να εμπνεύσει, να ενημερώσει και να δώσει λύσεις σε σχέση με τη διακόσμηση, την τεχνολογία, την τέχνη, και την αρχιτεκτονική.

Απευθύνεται τόσο σε επαγγελματίες – διακοσμητές, αρχιτέκτονες, σχεδιαστές – όσο και σε όλους εκείνους που αναζητούν απαντήσεις και έμπνευση σε σχέση με τη διαμόρφωση, τη διακόσμηση και τον εξοπλισμό του χώρου τους, είτε πρόκειται για τον επαγγελματικό, ή τον προσωπικό.

Το ‘Σπίτι και Διακόσμηση’ δεν προσπαθεί να διδάξει: παρατηρεί, εμπνέεται, και αξιοποιεί το καινούργιο και το πρωτότυπο, την εμπειρία των ανθρώπων του χώρου στο φυσικό και τον online κόσμο και συγκεντρώνει για τους επισκέπτες του προτάσεις που μπορεί να εφαρμόσουν, να εξελίξουν, να προσαρμόσουν, να χρησιμοποιήσουν ως έμπνευση. Προτεραιότητα είναι να μπορεί κανείς να βρει εύκολα και αποτελεσματικά οργανωμένη όλη την πληροφόρηση και τις ιδέες που χρειάζεται σε ένα ευχάριστο portal. Στις σελίδες του μπορείτε να ανακαλύψετε ιδέες και λύσεις για θέματα διακόσμησης, εξοπλισμού και κατασκευών. Να εμπνευστείτε δημιουργικά και να μάθετε να αξιοποιείτε έξυπνες, ιδιαίτερες, πρωτότυπες και design-άτες εφαρμογές διακόσμησης, φέρνοντάς τις στα μέτρα και τις ανάγκες σας – τις δικές σας ή των πελατών σας.

Στο ‘Σπίτι και Διακόσμηση’, η πρωτοτυπία, η καινοτομία, η διαφορετικότητα, η τέχνη, η ποιότητα και η «προσωπικότητα» στο design, δεν ταυτίζεται με τις επιταγές της μόδας, το ακριβό, το επώνυμο. Κάθε πρωτότυπη και ξεχωριστή ιδέα έχει τη δική της γωνιά.

Ποιοι είμαστε