Δωμάτιο Πειρατικό πλοίο

O διακοσμητής Steve Kuhl πληροί την κάθε φαντασίωση των μικρών αγοριών με αυτό το φανταστικό παιδικό δωμάτιο ‘Πειρατικό πλοίο’. Η συγκεκριμένη δημιουργία του Kuhl επιλέχτηκε από ένα εξάχρονο αγόρι που είχε να διαλέξει ανάμεσα από ένα διαστημόπλοιο, ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο, ένα κάστρο και το πειρατικό πλοίο. Οι περισσότεροι από μας πιθανότατα να συμφωνούμε με την επιλογή που έκανε ο μικρός.

kat παιδικό έπιπλο δωμάτιο πειρατικό πλοίο 3

kat παιδικό έπιπλο δωμάτιο πειρατικό πλοίο 14

kat παιδικό έπιπλο δωμάτιο πειρατικό πλοίο 5

Το κύριο χαρακτηριστικό είναι η θέση του πειρατικού πλοίου στον χώρο. Για την διακόσμηση του πλοίου στο παιδικό δωμάτιο, ο Kuhl χρησιμοποιείσαι 2×12 ξύλινες τάβλες για την κατασκευή της γάστρας, καλύπτοντας τα με στρώσεις κόντρα πλακέ για να ενεργούν ως σανίδωμα. Για την προσομοίωση του κελύφους ώστε να μοιάζει με παλιό πειρατικό πλοίο, χρησιμοποιήθηκαν ειδικά χρώματα (με μείγμα γύψου).

kat παιδικό έπιπλο δωμάτιο πειρατικό πλοίο 16

kat παιδικό έπιπλο δωμάτιο πειρατικό πλοίο 15

kat παιδικό έπιπλο δωμάτιο πειρατικό πλοίο 8

Η φαντασία όμως δεν τελειώνει μόνο εδώ. Το δωμάτιο είναι συνδεδεμένο με μια γέφυρα, που υποβαστάζεται από σχοινιά. Υπάρχει και ένα κρεμάμενο σχοινί από το κουβούκλιο του πλοίου που παρέχει άμεση έξοδο (drop-in) στο ντουλάπι του δωματίου.

kat παιδικό έπιπλο δωμάτιο πειρατικό πλοίο 7

kat παιδικό έπιπλο δωμάτιο πειρατικό πλοίο 10

kat παιδικό έπιπλο δωμάτιο πειρατικό πλοίο 9

kat παιδικό έπιπλο δωμάτιο πειρατικό πλοίο 6

Για αυτό το πανέμορφο παιδικό δωμάτιο ‘Πειρατικό πλοίο’ χρειάστηκαν δυο εβδομάδες για τον σχεδιασμό του και περίπου τέσσερεις εβδομάδες για την κατασκευή του.

kat παιδικό έπιπλο δωμάτιο πειρατικό πλοίο 13

kat παιδικό έπιπλο δωμάτιο πειρατικό πλοίο 12

Δωμάτιο Πειρατικό πλοίο αναρτήθηκε: 4 Οκτωβρίου, 2015 από το Σπίτι και Διακόσμηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *