Επιδιόρθωση και χρωματισμός παλιάς φωτογραφίας

Διόρθωση, αποκατάσταση και επιχρωματισμός ασπρόμαυρης φωτογραφίας

Tο The Unique Factory είναι ένας ιστότοπος στον οποίο ο καθένας μπορεί να επισκεφτεί και να στείλει ηλεκτρονικά την παλιά του φωτογραφία για επισκευή, χρωματισμό και ότι άλλο επιθυμεί. Μέσα σε 24 ώρες περίπου, ειδικοί στον χώρο της ψηφιακής φωτογραφίας θα μεταμορφώσουν την φωτογραφία σας και θα την κάνουν σαν καινούργια. Μόλις η φωτογραφία είναι έτοιμη, θα αποσταλεί εντελώς δωρεάν το αποτέλεσμα της επεξεργασίας με την προσθήκη υδατογραφήματος στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση. Τα αποτελέσματα είναι μοναδικά! Η αγορά της τελικής φωτογραφίας δεν είναι υποχρεωτική.

Αποκατάσταση και χρωματισμός ασπρόμαυρης φωτογραφίας. Colorize black and white photo

Δοκιμάστε και εσείς την online επιδιόρθωση και αποκατάσταση φωτογραφίας και δείτε από μόνοι σας τις φθαρμένες φωτογραφίες να ξαναζωντανεύουν. Πολλοί λόγοι μπορούν τα καταστρέψουν μια φωτογραφία, όπως η υγρασία, το στοίβαγμα στα συρτάρια, οι μουτζούρες, το έντονο φως και άλλα.

Επιδιόρθωση και αποκατάσταση φωτογραφιών. Photo Restoration and Repair Service, αρχ. φώτο από foundin_a_attic

Ο χρωματισμός (επίχρωματισμός) των παλιών φωτογραφιών είναι μια ξεχωριστή διαδικασία που εξαρτάται τόσο από την ποιότητα της αρχικής φωτογραφίας όσο και από την τεχνική του ειδικού που την χρωματίζει. Δείτε παρακάτω μερικές από τις φωτογραφίες που άλλαξαν από ασπρόμαυρες σε έγχρωμες:

Διόρθωση, αποκατάσταση και επιχρωματισμός πορτρέτου φωτογραφίας. Μαγευτικό αποτέλεσμα. Color black and white photo potrait service
Eπιχρωματισμός πορτρέτου φωτογραφίας. Color black and white photos service, αρχ. φώτο από smithsonian
Διόρθωση, αποκατάσταση και επιχρωματισμός φωτογραφίας. Μαγευτικό αποτέλεσμα. Color black and white photos service, αρχ. φώτο από foundin_a_attic

Γιατί να προτιμήσω το The Unique Factory για την διόρθωση και τον επιχρωματισμό των φωτογραφιών μου;
Γιατί στο The Unique Factory υπάρχουν πραγματικοί επαγγελματίες ειδικοί, που θα μελετήσουν την φωτογραφίας σας και μέσα από τελευταίας γενιάς λογισμικά θα την αποκαταστήσουν στον μέγιστο βαθμό.

Επίσης, προσφέρει την ευκαιρία στους επισκέπτες του, να στέλνουν απεριόριστα όσες φωτογραφίες θέλουν και να λαμβάνουν στο ηλεκτρονικό τους ταχυδρομείο εντελώς δωρεάν τα τελικά αποτελέσματα με την προσθήκη υδατογραφήματος. Στην περίπτωση που θέλετε να αποκτήσετε την φωτογραφία χωρίς υδατογράφημα, τότε και μόνο προχωράτε στην παραγγελία της τελικής φωτογραφίας.

Χρωματισμός (επιχρωματισμός) πολύ παλιάς ασπρόμαυρης φωτογραφίας. Αρχ. φώτο από foundin_a_attic

Επισκεφτείτε τώρα το The Unique Factory και σώστε τις παλιές σας φωτογραφίες. Ο ιστότοπος προσφέρετε σε πολλές γλώσσες.

Το “The Unique Factory” είναι το πρώτο διαδικτυακό κέντρο επεξεργασίας με το μεγαλύτερο δίκτυο συνεργασίας με επαγγελματίες φωτογράφους σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Επιδιόρθωση και χρωματισμός παλιάς φωτογραφίας αναρτήθηκε: 23 Μαΐου, 2020 από το Σπίτι και Διακόσμηση

1 comment

Leave Comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *